Yogayama

Jag ser en framtid för mig och yogan. Och jag har börjat leta efter THE place att yoga på. Imorgon går mitt bikramkort ut och även om jag inte yogat så mycket som jag tänkt så har jag gillat det. Men jag vill ha fler yogaformer att välja bland.

Ett ställe som pockar på min uppmärksamhet är Yogayama vid Östermalmstorg. Att yoga är något av en ekonomisk investering i sig själv, eller vad sägs om ett månadskort för 1900 spänn? Men det kan det vara värt.

Jag vill ha ett smörgåsbord av olika yogaklasser att välja bland och Yogayama erbjuder just det. De kör vissa klasser i ett uppvärmt rum och det är ju lite bikramstuk över det. Dessutom kan man köpa PT-timmar i yoga. Det kan man även på OmYoga som jag blivit tipsad om men den studion ligger tyvärr lite off jämfört med mitt jobb och boende. Jag tror att detta måste utforskas vidare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jag röstar för Omyoga – då kan vi få yogasällis. Se omvägen som extra motion 😉

    Emma V Larsson 2010-11-15 18:45:13 http://emmavlarsson.blogspot.com/
    Svara
  • Jag älskar Yogayama!!! Lokalen, stämningen, atmosfären är PRECIS så jkag tycker att en yogastudio ska vara. Plus att de har massor av superbra workshops (testa det – att gå en hel yogahelg är så najs). Och för att inte tala om deras eko-restaurang. Yummie!!!

    Sporty Spice 2010-11-15 14:14:36 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara
  • Åh vad härligt…! Hoppas du hittar ett ställe du trivs bra med!

    Annelie 2010-11-14 20:59:43 http://kraftochenergi.wordpress.com
    Svara
  • Har inte testat att yoga på yogayama men deras luncher är underbara! Själv yogar jag ju på It’s Yoga som inte ligger så strategiskt rätt för mig (på söder) men jag trivs och vill liksom inte byta. Dessutom betydligt bättre pris än yogayama..

    Ulrika 2010-11-14 20:18:00 http://traningseffekt.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!