Gratis skidåkning i Åre

I helgen drar skidsäsongen igång i Åre. Hamreliften håller öppet mellan 9-15.30 och Skistar bjuder på fri åkning!

Jag planerar att åka upp till Lucia och då håller man liftarna öppet i  över 50 timmar i sträck. Det blir ingen kvalitetsåkning men det blir däremot massor av kvalitetstid. Hoppas dessutom på bästa skidsällskapet.

Samtidigt som det rustas för vinter byggs det på nya familjestugan. Vi serveras med nytagna bilder från mäklaren och den blå himlen lockar med längtan. I helgen ska det planeras inredning! Samtidigt åker en del av familjen upp och städar ur alla skidprylar och skidkläder som vi samlat på på oss genom åren. Det blir en del. Jag minns mina första alpina skidor: ett par 185 cm långa smala Salomon som någon vunnit freestylecupen på. Fast det var nog skidmärket som åsyftades, men det fattade jag inte då.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Mary: 😉

    Erika: do it!

    Sanna: flyttar i vår! men tege säljs nog asap.

    Ann: roligt att du kommenterar, tack! sälen är också härligt, men där var det riktigt länge sedan jag var. ha en trevlig helg!!

    Sara 2010-11-12 16:12:23
    Svara
  • Vad sugen man blir på skidåkning. Har aldrig varit i Åre men någon gång ska det bli av. Men Sälen får besök av oss varje vinter sedan 2007 då det var första gången jag åkte skidor någonsin. Det är aldrig försent.
    Jag måste också säga att du inspirerar mig så mycket genom din blogg som jag har läst sedan i våras men inte kommenterat någon förrän nu.

    Ann 2010-11-12 11:29:18 http://annsensogon.blogspot.com/
    Svara
  • Jag vill också åka till Åre på Lucia! Maybe I’ll just do it then!

    Erika 2010-11-12 10:19:40 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Flyttar du från Tegefjäll nu?
    Så himla dumt att jag tog på mig att vara hundvakt i helgen, men kanske kanske vi kommer iväg i alla fall, håller lite tummar och tår. Det har snöat konstant i 36 timmar här nu, härligt!
    Öppningshelgen vid lucia är given såklart!

    sanna 2010-11-11 17:04:09 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara
  • lagom stort hus ni skaffat! Jag kommer! =)

    mary 2010-11-11 16:39:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!