Jag har snorkkat

Jag stoppade allt i ryggan och gick till jobbet imorse. Ren och skär snorkking alltså. Men man kanske inte får kalla det för snorkking om man inte springer?

Att springa hade inte gått i alla fall. I min Salomon låg laptop, laptopsladd, 2 mobiler, mobilsladd, anteckningsbok, kalender, jobbyxor, 1 omgång inneträningskläder, inneträningsskor och vattenflaska. Som ni märker låg där ingen jobbtröja. Ingen handduk heller men jag kan inte påstå att 30 minuters lite snabbare promenerande behöver en dusch. Då blir jag svettigare av en dag på stan i vinterjacka och omklädningsrum. Men som sagt, en riktig tröja att byta till hade ju suttit fint. Nu sitter jag bänkad i träningskläder. Tur att de är nytvättade i alla fall.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Pilla: tror inte det finns ett universalt svar faktiskt… städning ligger i alla fall med som aktivitet på funbeat. haha.

    Sara 2010-11-02 22:15:43
    Svara
  • Sara: har tyvärr inget svar på det men hade varit intressant att veta! Någon?

    pilla 2010-11-02 17:43:42 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Pilla: hur definierar man vardagsmotion? går man efter puls? vad är då yoga?? svårt det där med definitionerna. jag räknar allt jag är ombytt till som träning. oavsett puls.

    Erika: haha

    Sara 2010-11-02 11:25:10
    Svara
  • Snorkkat? Är det så det heter alltså? Antar att handväska inte räknas … Dock sprang jag verkligen inte heller men skön uppvärmning till jobbet är det hur som 🙂

    Erika 2010-11-02 10:50:55 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Gött! Sa startar jag alltid min dag – promenad, men skulle inte vilja kalla det mer än vardagsmotion men goare start kan man knappast fa!

    Pilla 2010-11-02 09:58:17 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!