God morgon

Jag har fått en mycket dålig helgvana. Jag sover till lunch! Det gör att det blir otroligt svårt att lägga sig i tid på söndagskvällarna. Igår höll insomnian mig vaken till klockan nästan var 3 på natten och vetskapen om att väckarklockan står ställd på 06.30 gör mig otroligt stressad. Oftast betyder det att jag är alltför trött för att gå upp i tid på måndagsmorgonen.

Men idag var det andra bullar. Förmodligen var jag så inställd på att gå upp i tid (jag hade tänkt på det rätt mycket under nattens sömnlösa timmar) så autopiloten tog överhanden. Upp och ut i det vindstilla grådiset. Vintertiden gjorde morgonen till en rätt ljus historia och jag stängde in mig med P1 i öronen och letade upp den mest kuperade slingan på 90 minuter som jag kunder hitta. Och ja, för er Halmstadbor så kan jag meddela att den innehöll både sjukhusbacke och Galgberg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Oj, vad jag känner att jag längtar efter helg så jag får sova!!! Bland det bästa som finns ju!

    Carina 2010-11-02 23:01:37 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Haha! Jag gör exakt samma sak, fast typ varje dag. Svårt att gå upp när man jobbar hemifrån. Något jag däremot inte gör är gå morgonpromenad som du gör, grymt impad av 90 min kuperat! 🙂

    Dessi 2010-11-01 14:12:54 http://dessismat.blogspot.com
    Svara
  • I hear ya, har exakt samma problem, fast med sämre självdiciplin 🙂 .

    soffan 2010-11-01 14:03:47 http://soffans.shapemeup.se
    Svara
  • Ja, fy fanken vad det kan vara jobbigt när man inte får sova. Jag har insett att jag måste tvinga upp mig själv i hyfsad tid även på helgerna, så sover aldrig längre än till 9-halvtio då heller. Då kommer jag i säng i vettig tid även söndagkvällen och så har jag inte sabbat sömnschemat för hela veckan.
    Jag var tvungen att ta tag i mig själv med hårdhandskarna för några år sedan och få ordning på mina sömnvanor för jag var verkligen sjuk för jämnan och någonstans i bakhuvudet fattade jag att det berodde på att jag sov åt helskotta för lite. Var skitjobbigt de första veckorna, för jag gick och lade mig senast halvelva på kvällen oavsett om jag var trött eller inte. Det tog några veckor, men sedan hade jag liksom vant in kroppen vid den rytmen. Nu kommer jag väldigt lätt tillbaka till den även om jag bryter det periodvis, typ vid semester. Rätt skönt och jag mår mycket bättre.

    Millis 2010-11-01 10:02:36
    Svara
  • Åh tack, jag hoppas också på att all sjukdom och skada är borta nu. Har iaf satt upp realistiska komma-tillbaka-mål för november som ändå kräver diciplin. I snitt 5 pw per vecka, 3 gympass, 2 löppass, 1 yogapass i veckan. Det är så jag vill att mitt snitt alltid ska se ut 🙂 även om det under vissa perioder gärna får vara mer i form av skidåkning mm.

    sanna 2010-11-01 09:28:40 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara
  • Ojoj, bra jobbat! Sjukhusbacken som jag cyklar upp för vaaaarje dag. Oh jäh. Jag var ovanligt pigg imorse, måste vara den extra timman man fick sova igår 🙂

    Jenny 2010-11-01 09:22:34 http://millbergskan.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!