Lunchpåse

Det finns inget som går upp mot lite snoozande på morgonkvisten. Och inget som är så jobbigt som när man har bråttom på morgonen. Gruset i ögonen trillar ur av bara farten och man undrar om man fått på sig alla kläder på rätt håll. Frukosten blir lite hipp som happ och imorse åt jag 2 ägg med majonnäs. Igen.

Jag verkar gå på ägg-och-majonnäsdieten och just dessa 2 grejer fanns med i den lunchpåse jag faktiskt lyckades få med mig till jobbet trots morgonpanik. Tillsammans med tonfisk och creme fraiche. Av det blev det tonfisksröra med ägg. Det ser skittrist ut men är supergott. Jag levde på den där kombinationen våren 2009 (ni som hängt med sedan dess känner säkert igen det!) och jag gillar det än!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • hejaheja, vi äter av en slump nästan exakt samma kost du å jag!
    lyckat recept 🙂

    Fine 2010-10-26 22:22:28 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Jag testade detta förra svängen du levde på det, och det är ju supergott! Nu blev jag sugen igen, tack för påminnelsen. 🙂

    Prralin 2010-10-26 20:33:55 http://www.prralin.com
    Svara
  • Jenny: ägg ÄR gott!

    Helena: ja det såg godare ut på bilden…

    MarathonMia: jag kan också äta jämnt, när jag äter kolhydrater. testa detta, mättar mer än vad det ser ut att göra!

    Pilla: smaken är som baken

    Sara 2010-10-26 16:58:14
    Svara
  • Min mage gapar efter müsli och mjölk varje dag och har gjort det i flera veckor nu och när den fatt sin dos är den mätt och glad igen! Sa inga ägg för mig idag fast vitan med kaviar är rätt nice 🙂

    Pilla 2010-10-26 15:40:11 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Ägg och tonfisk är bästa kombon – men det ser så lite ut (säger tjejen med världens största magsäck…) Får du mättnadskänsla?

    Mitt problem är att jag skulle kunna äta jämt. Jag äter fast jag inte är hungrig bara-för-jag-ska och jag känner ingen mättnadskänsla direkt, vilket gör att min magsäck är rätt stor.

    Försöker tänka som dig nu – att äta som en fattiglapp på kvällen, ja-jag skyllde i alla fall på det när jag inte orkade hacka fina grönsaker igår kväll. Tack för matinspiration och att jag får börja tänka.

    MarathonMia 2010-10-26 14:12:15 http://marathonmia.blogspot.com/
    Svara
  • Nu är ju jag lite konstig, men jag tycker att det ser VANSINNIGT gott ut! Heja ägg och tonfisk! 😀

    Helena 2010-10-26 13:39:31 http://h-examino.blogspot.com
    Svara
  • Jag verkligen älskar ägg, och just nu är jag helt insnöad på det. Äter gröt och ägg till frukost varje dag, 7 dagar per vecka. Har gjort det i snart 10 veckor på min ”diet” haha. Och det är just det målet och främst äggen jag ser mest fram emot att äta varje dag! MUMS!

    Jenny 2010-10-26 13:12:15 http://millbergskan.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!