Les Mills

Idag var jag väldigt opepp på träning efter jobbet. Jag hade helst velat gå och lägga mig med en film. Men jag gick till gymmet ändå, man vet ju aldrig, det kan ju bli bra och man kan ju bli motiverad bara av att andas lite gymdoft.

Men nä, det funkade inte idag. Instruktören på dagens Les Millsklassen body balance var densamma som på gårdagens poweryoga och det var lite same, same. Jag kände inte någonting i någon övning alls. Inte ens en liten stretch fick jag till. Men så är det, vissa dagar har man väldigt tydlig muskelkontakt och andra dagar sätter sig kroppen på tvären och alla muskler gömmer sig någonstans.

Body balance hör inte till min favoritträning och det gör inte Les Millspump heller. Men efter balancen var det pump och den gick jag på bara för att. Bara för att det kan vara bra med lite helkroppsträning alltså. Men det blev lite halvhjärtat och när timman var slut var jag glad över att äntligen få åka hem till soffan.

Imorgon ska jag tagga till lite mer. Då ska jag träna roliga saker!

Såhär glad var jag när jag fick åka hem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Precis så var känslan för mig idag. Totalt opepp!!! Men som du skriver när man väl kör igång så blir det oftast rätt bra ändå 🙂

    Carina 2010-10-28 00:02:00 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Underbar bild på dig.

    Soulsister 2010-10-27 09:33:39 http://www.soulsistersdiary.com
    Svara
  • Ok, sorry Sara! Men det kanske är så att utbudet av grupptimmar är för stort för jag känner precis som dig, en duktig ledare kan göra även den tråkigaste yoga klassen till en timme att minnas!

    pilla 2010-10-27 07:02:16 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Annsi: får lite hjälp från infinicam-appen… 🙂

    Fine: ett koncept med förkoreograferade klasser, bl.a. bodybalance, pump, combat, rpm och några andra… jag är inte ett jättefan… haha

    Pilla: jag är inte omotiverad – bara ur form. 2 olika saker… men ja, du har helt rätt i att nivån är extremt olika och jag väljer hellre vilken klass jag ska gå på utifrån vem som leder den än vad det är för träningsform.

    Sara 2010-10-26 23:35:33
    Svara
  • När jag läste det här tänkte jag på det att du kände dig lite omotiverad – kanske det beror på att du ofta hamnat på halvdana klasser och det tar glädjen från toppenklasserna. Visst, för att hitta toppen träningen måste man prova runt, men jag håller på med mitt SATS testa alla klasser projekt och måste säga att nivån på ledarna verkligen är olika. Hade varit bra om de hade någon form av presentation av ledarens bakgrund så man kan bilda sig en uppfattning på respektive hemsida eller något! Kanske ska ta och maila dem om det… Idea 🙂

    pilla 2010-10-26 22:36:12 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Vad är Les Mills egentligen? Ett helt koncept, kedja eller en träningsform?

    Fine 2010-10-26 22:29:14 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Hej gumman! Du tar så sjukt snygga bilder jämt! Underbart!

    Annsi 2010-10-26 22:00:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!