Min adventskalender

I vårt hushåll har vi (läs: Grabben) börjat med julmust för länge sedan men igår var faktiskt första gången för i år som jag såg adventskalendrar. Jag köpte ingen men jag har en som börjar redan idag i alla fall. Eftersom den räknar ner dagarna fram till 1:a advent så känns det rätt passande.

Jag är en projektmänniska, det vet jag redan. Så ett adventsprojekt passar mig finfint. Utan projekt känner jag mig naken, rädd och exposed. Det är helt enkelt skittrist för att uttrycka mig milt.

Min adventskalender handlar om att komma i form. Jag vill känna mig lika stark som för ett halvår sedan. Jag har tagit känslan för given men när jag pushat mig själv den senaste tiden så har jag märkt att jag är svag(are) än förr. Jag gillar inte att vara svag. Jag gillar känslan av att vara oövervinnerlig och grym mycket bättre.

Jag har några fysiska utmaningar som jag går och filar på men inför kommande vecka räcker det med att jag ökar träningsdosen. Och äter lite bättre. Lite mer protein, lite mer fett. Lite mindre kolhydrater. Lite mer som en kung på morgnarna. Lite mer som en fattig om kvällarna.

Jag börjar inte imorgon. Jag börjar nu! 10-timmarsvecka kombinerat med lågkolhydratskost och 4 tillfällen då jag tränar rörlighet. Igår firade jag mitt projekt med att käka godis och paj. Jag vet, det är inte så man ska göra men skit samma. Så gjorde jag. Jag ska minnas illamåendet från godiset.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • […] jag är så bra på att träna så är det maten som blir mitt stora fokusområde i min adventskalender. Inget socker fram till 1:a advent. Jag vet hur jag bör äta för min kropps bästa men när jag […]

    Multitasking | Träningsglädje 2010-10-24 20:50:16 http://www.traningsgladje.se/2010/10/multitasking/
    Svara
  • Du verkar vara bra på att ta tag i dig själv när det känns som att motvindarna håller på att ta över. Jag hejar på dig! Det är trots allt ett par månader kvar på 2010, det kan fortfarande bli ett bra år! 🙂

    Therese 2010-10-24 19:38:18 http://theresewahlgren.blogspot.com
    Svara
  • Ja vilken grej! 🙂

    Sara 2010-10-24 12:57:22
    Svara
  • En adventskalender med ett träningsmoment varje morgon vore ingen dum idé… Öppna en lucka… Armhävningar, situps… Sicken affärsidé!

    Anna 2010-10-24 11:28:21 http://www.annoula.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!