Heldag

Jag har haft en heldag på gymmet med easy line, sjukt slång stretch och egna rörlighetsövningar och så en avslutande MRL-klass. Full pott på träningsglädjen och träningsnyttan!

Jag tog med mig Grabben till Easy Lineklassen men jag vet inte om han var så imponerad. Jag tror att jag börjar gilla klassen ”cirkelträning” mer än klassen ”easy line” men instruktörs-Dennis är så bra och rolig att easy linen blivit ett måste på söndagar. Pulsen höll sig hög passet igenom så då kan det inte vara dålig träning!

Jag hade tänkt fortsätta med spinning efteråt men jag har just nu 2 par cykelskor och 1 par spd-clips och dessa sitter på de spinningskorna som är i Stockholm. Att spinna med vanliga mjuka skor är ingen hit så jag valde att fokusera på stretch och rörlighet ett tag istället. Jag hittade en foam roller att försöka öka rörligheten i ryggen på och jag stretchade baksida lår, högt och rumpa länge, länge. Så länge att jag bläddrade i en tidning samtidigt. Det ni!

Till sist avslutade jag med ett MRL-pass. Jag har aldrig kört det men jag kommer garanterat att träna det igen. Först var det en halvtimme step utan alltför avancerad koordination och sedan dog rumpan en långsam och plågsam död. Vi får se i vilket skick den återuppstår imorgon!

Och det var den här dagens träning. Nu laddar jag inför en ny härlig vecka! Jag ser fram emot den hur mycket som helst och jag är tacksam för min förmåga att tanka sjukt mycket energi och pepp genom att bara bestämma mig mentalt.

Tunn jacka från Columbia. Byxor från Röhnisch. Skor från Adidas. Skor i handen från Nike.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!