Nike Free

Auktionen av de förra Nike Free-skorna tippade min insamling till Rosa Bandet (genom Rosa Dygnet) över 30 000-kronorsgränsen. Det var Suzan som kammade hem dem med ett bud på 1 250 kronor. Tack Suzan – och tack till alla er andra. För varenda en av er som skänkt pengar till min insamling är del av den rekordinsamling som Rosa Dygnet är på väg att uppnå. Varenda krona har varit viktig. Tusen tack till er alla – jag blir alldeles varm i hjärta!

Men det bästa av allt är att vi kan ge lite till. Och få snygga skor som en extra bonus. Just nu startar auktionen av det sista paret Nike Free!

Det är skon nedan som auktioneras ut och det är alltså en specialdesignad sko. Den är inte tillverkad än så det vinnande budaren får skon i just sin storlek. Dessutom finns det plats för ett eget budskap på skon (max 10 tecken per sko, inklusive blanksteg).

Budgivningen pågår fram till tisdag 26 oktober (midnatt). Bud skickas via mail till traningsgladje at gmail.com! Bloggen uppdateras löpande med vilket bud som är högst. Varenda krona för skorna går direkt till Rosa Bandetinsamlingen!

(Betalning för skorna måste ske 24 timmar efter att budgivningen avslutats, annars går skon till den näst högsta budgivaren.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!