Snö på skutan!

Ser ni vad jag ser (på bilden nedan)? Snö! Bilden är tagen från Åreskutan och det enda som verkar fattas är lite sol. Och okej då – lite mer snö.

Tänk att det snart är vinter! Tänk att jag planerat in min första skidresa för säsongen! Åh vad jag längtar efter Åre! Skidåkningen är inte direkt den bästa i december men det är känslan jag vill åt. Känslan, lugnet och luften. Åre är som balsam för själen för mig.

I år blir sista säsongen som jag åker på mina nuvarande skidor: Nordica Dobberman Spitfire och Völkl Mantra. Mantran kan jag nog behålla en säsong till eftersom jag inte riktigt kom igång med dem förrän rätt så nyss men jag är sugen på nya pistskidor. Jag ser fram emot att gå runt i skidkläder i knalliga färger och jag ser fram emot varma vantar och mössor. Och så vill jag gå i skidskola. Jag har lagt av mig vad gäller skidåkningen. Jag måste få igång farten och orädslan. Jag åker som en Volvo!

Förutom skidåkningen så längtar jag efter middagar med bubbel och mustiga rödviner på Twins, på chilla kvällar på Broken, frukost på Bageriet, ett och annat träningspass på Golds, Lipton Yellow Label hemma i stugan, kvällsskidåkning med varm choklad på Olympia och att bara vara. Och så ser jag fram emot att flytta från Tegefjäll in till byn. Det blir så mycket enklare då. Det nya huset börjar ta form men inflytt blir inte förrän till våren. Vilken skidsäsong jag har att se fram emot!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Åre är helt underbart! Hoppas ni får det bra där!
    Gillar din blogg föressten!

    grodan 2010-10-22 07:49:20 http://www.grodmage.blogspot.com
    Svara
  • ooooooo Sara,denna säsongen måste vi åka ihop!

    Jessica 2010-10-21 22:28:44 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • 🙂

    Malin: min familj har haft stuga där sedan ganska lång tid tillbaka, men nu ska vi byta boende och komma närmre byn. vi hade planer på att flytta till åre men vi flyttade halmstad istället. men man vet aldrig i framtiden. 🙂 åre är vårt tredje hem!

    Sara 2010-10-21 14:49:24
    Svara
  • Hej Sara!

    Älskar också Åre, kan bero på att jag själv är uppvuxen där 🙂 Ska du flytta upp dit eller har ni köpt hus/lägenhet bara?

    Tack för en kanonblogg som alltid får mig att må bra och bli träningssugen!

    Malin 2010-10-21 14:47:39
    Svara
  • Härligt med skidreseplanering!

    Och du fick t o m Lipton Yellow Label att låta gott;-)

    Nina 2010-10-21 13:55:29 http://niiina.blogg.se
    Svara
  • Agree! Längtar MASSOR!

    Erika 2010-10-21 12:28:15
    Svara
  • Älskar också Åre! Så HÄRLIGT!

    Malin 2010-10-21 12:11:35 http://www.malinberg.com
    Svara
  • …och tänk så barnsligt glad man blir bara det faller några snöflingor utanför fönstret här i Halmstad! Även om man vet att det inte blir något med det, det kommer ju inte precis bli läge att plocka fram skidorna i eftermiddag. MEN ÄNDÅ! 😀

    Therese 2010-10-21 12:01:35 http://theresewahlgren.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!