Träna i trappor

Eftersom det verkar onödigt att uppfinna hjulet på nytt så snor jag detta tipset rakt av. Bilden nedan också (som kommer från Röhnischbloggen!) – det är Sporty Spice som springer i trappor! Om ni inte orkade klicka på länken ovan så gör det. Det är bra tips. Jämfotahoppen ska jag testa! Slalomhoppen också! Och att krypa på alla 4. Fast… då måste jag göra det mitt i natten så att ingen ser mig. Jag kan tänka mig hur det skulle se ut. Å andra sidan – vem bryr sig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • jag kom på en rörlighetsutmaning som jag antog i juni, att varje dag stretcha så man kommer ner i spagat! Min PT har rötter inom tävlingsgymnastik och jag har fått stretcha stretcha och ja… stretcha. OCh nu är det näära! Hade jag gjorde det mer ofta hade jag fixat det tidigare, men det kanske kan vara ett mål? 🙂

    Fine 2010-10-21 16:46:43 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Haha … Soffan slår huvudet på spiken. Det skulle nog uppfattas som ÄNNU märkligare om någon såg dig springa på alla fyra upp för trappor mitt i natten. Det ser lite dumt ut men attans vad jobbigt. Vi kör den ofta på Boot Campen – både på plan mark och i trappor.

    Och tack för armkomplimangen Fitnesscoachen. That´s what yoga does for ya baby! Jag har inte kört en enda bicepspress eller lyft en hantel på snart ett år! Och vegan är jag oxå. =)

    Sporty Spice 2010-10-20 14:07:52 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara
  • Jag älskar att träna i trappor! Gjorde det senast i morse när jag var ute och tränade.

    Karin - FitnessochHälsa 2010-10-20 13:10:40 http://fitnessochhalsa.blogspot.com/
    Svara
  • Jag diggar bilden, riktigt snygga armar!

    Fitnesscoachen 2010-10-20 12:46:46 http://www.metrobloggen.se/fitnesscoachen
    Svara
  • Igen, å andra sidan, OM någon skulle se dig krypa omkring mitt i natten så skulle det kanske verka ännu mer absurt än om du gjorde det på dagen…? I-landsproblem. 😉

    soffan 2010-10-20 12:31:07 http://soffans.shapemeup.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!