Nike Free

Ni vet sedan tidigare att jag älskar Nike Free – det är en av de skönaste skor jag någonsing gått och tränat i. Därför är jag extremt glad och tacksam att Nike sponsrat min Rosa Bandet-insamling med 2 par Nike Free. Det första paret ser du nedan. Det är ett par specialdesignade Nike Free som går i rosa – dessutom finns det plats för ett budskap eller namn på skorna (upp till 10 tecken per sko). Vill du ha dem? Högsta budet vinner dessa skor!

Om du vill buda på skorna så kan du vara säker på att varje krona går till Rosa Dygnets Rosa Bandet-kampanj. Du budar på skorna genom att maila till traningsgladje at gmail.com med ditt bud. Jag kommer hålla er uppdaterade om vilket bud som ligger högst. Budgivningen för dessa skor avslutas på onsdag 20 oktober (vid midnatt) – den person som mailat det högsta pris som man vill lägga på skorna kommer att få dem. När det vinnande budet bekräftats så ska pengar inbetalas till Rosa Dygnet-kampanjen inom 24 timmar.

(Eftersom skorna specialtillverkas så finns de inte fysiskt ännu – de levereras till den vinnande budaren i valfri storlek och med valfri text)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!