Yogalates

Vi började morgonen med en fantastisk klass i yogalates. Johanna sa så många kloka saker som jag önskat att jag kunde återberätta – men det krävs nog en riktig yogi för det. Insikterna har landat mjukt i kroppen och även om jag inte kan återberätta, helt enkelt för att jag fysiskt sett inte hittar de rätta orden, så hoppas jag att de förmedlas vidare ut i varje kroppsdel och varje cell hos mig själv.

Efteråt kände jag mig skönt mosig – redo för frukost. Den servitör som fastnat för att jag heter Sara gav mig ett extra stort glas juice och bar min tallrik ut till bordet på terrassen. Buffén är lika fantastisk som den är gigantisk och men magen blir mätt snabbare än ögonen. Yoghurten med riktig frukt i (jordgubbsvarianten är godast!) toppad med pistage-, hasselnötter och mandlar är ett stående inslag!

Efter frukosten tog vi en taxi in till stan. Vi flanerade bland torg och gränder och shoppade vackra fat och skålar. Vi blev uttittade och överallt frågade de var vi kom ifrån. De enda kvinnorna man ser är turisterna. Ska man köpa något, så ska man naturligtvis pruta. Erika skötte det jobbet galant. Alla våra skålar prutades ner från nästan 300 till långt över 100 (Dinarer). I mina skålar kommer jag att äta svensk yoghurt i vinter. Yoghurt med riktiga bär i, allra helst toppad med pistage-, hasselnötter och mandlar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!