Relax

Morgonens yogatimme med Monika var grym. Men det är uppenbart för mig att jag inte förstår allt.

Mina resekompisar pratadade igår vid middagen om att de var så stela. Redan där uppenbarade sig första frågetecknet. Blir man stel av yoga? Jag lär mig tycka om yoga för att inte bli stel!

Resekompisarna pratade också mycket om att morgonens yoga var fysisk och jobbig, kanske lite för jobbig för att vara före frukost. Det där förstod jag inte riktigt heller. Jag tycker att alla yogaklasserna varit ”jobbiga” men imorse gjorde vi några poser där jag faktiskt kände mig bekväm och liksom ”with it”. Jag kände mig bra! Annars har den här resan bestått mycket av att känna mig lite dålig. Det är inte så att jag känt att andra tyckt att jag varit dålig, men åker man på en yogaresa med folk som yogar, och inte yogar själv, ja då är man en rätt ful ankunge bland svanarna. Och ja, jag vet att man inte ska titta på grannarna men de finns ju i rummet och man ser dem mellan benen när man står i hunden om inte annat…

Efter yogan var jag en stund inne på spa-avdelningen. 70% av alla som åker till det här hotellet går på SPA och vi som åkte med på resan fick en spa-behandling på köpet. 50 minuters massage och så en stund i en saltvattenpool under solen. Satvattenpoolen var bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du tar riktigt fina bilder 🙂 Ser så härligt ut, alltihopa!

    Annelie 2010-10-09 21:36:27 http://kraftochenergi.wordpress.com
    Svara
  • night- yoga vore nåt…Med en självlysande instruktör. Alla ser henne/honom men ingen ser mina klumpiga försök haha det skulle få mig lite mer bekväm! samma gäller danspass… man ska inte dansa nykter, under ljusrör i en sal med masa spegelar på dagtid… *skratt*! Eller så får vi bara skaffa självkänsla nog att vara klumpiga bland svanar! dessutom är ankor gulliga! Så det så!

    emliscious 2010-10-09 19:07:58 http://emliscious.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!