Free power dance

Åh. Jag har varit på ett grymt pass nu på kvällen! Det var som en blandning mellan yoga, kampsport och dans och det kickade igång glädjeendorfinerna på riktigt. Tack Johanna!

Jag fick med mig en riktigt bra tankeställare från klassen också. Jag undviker för det mesta allt som har med (tränings)dans att göra eftersom jag tycker att jag har så dålig koordination. Men det enda som är dåligt är tydligen mitt fokus. När jag upplever att min koordination är dålig (eller att jag glömmer saker) så beror det på att jag haft mitt fokus på något annat håll och inte varit här och nu. Det där är nog något man måste öva på…

Det känns som om hela veckan har varit full med insikter. Jag vet inte om det beror på träningsformerna vi utövat – eller om det beror på 2 fantastiska inspiratörer och instruktörer i form av Johanna och Monika. Jag önskar att jag hade skrivit upp vartenda klokt ord som sagts men det enda jag (tyvärr) skrivit upp är vad jag ska göra för att stärka mina svagheter i kroppen och där har jag fått en ny punkt under dagen: införskaffa en foam roller!

Två grymma instruktörer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Såååå, du ska köpa dig ett tortyrredskap… Jag köpte ett nu i veckan och rulla på morgon o kväll. DET GÖR ONT!!!! Fast jag har hört att det ska göra ont då blir det bra, så jag biter ihop och rullar vidare :).

    Carina 2010-10-10 21:58:49 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Visst var Freepower jobbigt! Trodde jag skulle dö under kraftdelen… hehe

    Emmas Form 2010-10-10 10:29:35 http://emmasform.blogspot.com
    Svara
  • När du hittar en foam roller, kan du tala om vart de finns att få tag i? Jag letar med ljus och lyckta..

    Johanna 2010-10-10 10:18:57 http://ettlivirorelse.blogg.se
    Svara
  • Ser framemot Hot Mojo Yoga på The Convention 🙂

    Annelie 2010-10-09 22:08:56 http://kraftochenergi.wordpress.com
    Svara
  • Åh, kommer du komma hem och både gilla dans och yoga nu? 😀 Det låter som om det har varit mycket träning inte bara för kroppen utan för huvudet också, spännande!

    ÄtaTränaKämpa 2010-10-09 22:04:57 http://atatranakampa.shapemeup.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!