Jag har mått bättre…

Det hände igår och det sa ”pang” – fast helt utan ljud. Jag testade att springa lite på löpbandet och fick ont i ryggen igen. Sedan var det dags för afro och jag var med trots att jag inte tog ut rörelserna på grund av ryggen. Men att vara med lite halvdant sådär är rätt tråkigt, och jag började känna mig lite trött också – så jag gick tillbaka till rummet istället. Och helt plötsligt kände jag att jag hade ont i halsen, huvudvärk, frös och mådde illa.

Jag lade mig i full morgonrocksmundering under täcket men fötterna blev aldrig varma. Erika protesterade vilt när jag deklarerade att jag inte tänkte gå upp för att äta middag eftersom jag mådde så dåligt. Så efter ett tag gav jag upp och följde med och åt lite ren pasta utan sås och några brödbitar.

Natten som följde var evighetslång. Jag vaknade kokhet och illamående och var tvungen att gå upp och duscha kallt för att stå ut med hur varmt det var. Jag lade mig ner på golvet i badrummet ett slag eftersom jag blev yr i huvudet och låg där några minuter innan jag gick och la mig igen. Mycket bisarrt!

På morgonen vaknade jag med huvudvärk och bestämde mig för att skippa morgoncoreklassen. Till frukosten klarade jag inte av att äta något annat än (onyttiga) kolhydrater så det blev pannkaka, croissant och cola. Bara tanken på något annat fick mig att må illa.

Nu har dagen gått och jag mår lite bättre men känner mig fortfarande yrslig och svag. Jag har hunnit med en PT-klass men där fokuserade vi inte på att köra hårt utan på mina svagheter. Jag har rejäla grejer att jobba på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Usch det låter inge kul, extra jobbigt att va sjuk när man inte är på hemmaplan. Och i värmen dessutom. Krya på dig!

    Prralin 2010-10-09 10:47:33 http://www.prralin.com
    Svara
  • Hoppas du vaknar idag och är pigg och kry! Tråkigt att inte må toppen när man är ute och reser :/

    Lisa 2010-10-09 06:18:18 http://silverscreen.blogg.se
    Svara
  • Åå vad tråkigt Sara, hoppas att du mår bättre nu!

    soffan 2010-10-08 23:53:46 http://soffans.shapemeup.se
    Svara
  • Men stackare! Det låter förfärligt, på träningsresa och allt. När man mår sådär vill man ju bara vara hemma. Du kanske är lite överansträngd? Eller bara ätit något mystiskt. Krya på dig iaf!

    Erika 2010-10-08 23:17:01
    Svara
  • Men usch vad trist att bli sjuk under semestern! Hoppas du mår bättre nu!

    Ellen 2010-10-08 22:16:14 http://gylleneloparskor.se
    Svara
  • Usch vad hemskt! Krya på dig.

    Cathrin 2010-10-08 19:05:25 http://galenklassikern.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!