Är jag sponsrad?

Har fått frågan några gånger nu om jag blivit sponsrad med den här resan. Och det är just detta som är så jäkla synd när bloggare gömmer undan sin spons – för då är det som läsare svårt att veta. Och då är det klart att man frågar!

Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen: när jag blir sponsrad med något så skriver jag det! Jag ser ingen som helst poäng med att smyga med gratisgrejer. Det är jag själv som förlorar på det. Framförallt vad gäller förtroendet hos mina läsare.

Den här resan har jag betalat själv. Varenda krona. Jag tänker vara lika ärlig med vad jag tycker om den här resan som jag är om allt annat jag skriver om, oavsett om det är köpt eller sponsrat. Jag hoppas att alla andra bloggare som får grejer gratis är ärliga och skriver ut det – eller skäms ni för det?

Nu ska jag gå och återhämta mig under ett parasoll. Gårdagskvällen avslutades med yogan ”strengthen and lengthen” och morgonen började med yogan ”upside down” och ja, ni kan ju gissa vad fokus låg där! I eftermiddag ska jag försöka få till någon form av cirkelträningspass och sedan blir det afrodans.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!