Morgonträning

Imorse var jag uppe i ottan och powerwalkade med delar av resten av gänget. Vi gick längs stranden och det var lite disigt. Under frukosten sprack det upp och idag har det varit sjukt varmt. Att ligga på en solstol var svettigt varmt så medan Erika PT-tränade simmade jag ett gäng längder i poolen. Det tar ett tag att komma i för den är rätt så kall. Eller, det är snarare jag som är en badkruka.

Hotellet där vi bor på är vackert och stranden nedanför är också fin. Men sedan så slutar det. Det runtomkring är liksom fulsnyggt – det är torrt och kargt och lite naket. Det är fascinerande på något sätt.

Efter morgonpromenaden tränade vi pilates. Johanna påminde oss om att vi blir bra på det vi tränar och tja, jag tränar väldigt sällan (yoga och) pilates så ni kan ju tänka er hur bra jag är… dessutom så är det lite tråkigt. Är det inte? Pilates var trist även om Johanna var grym som instruktör. Men det hjälpte liksom inte. Kan man träna pilates på annat sätt än att träna pilates? Piloxing kanske.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
  • Ni verkar ha det grymt fint därborta!!! Fantastiskt väder och underbart vackra kort!!

    Carina 2010-10-07 23:35:00 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Vad härligt ni verkar ha det, ett paradis! Hälsar så gott och svettigt till er båda!

    frida 2010-10-07 11:35:49 http://fridfullt.blogspot.com
    Svara
  • Tack för svaret Sara! Misstänkte att du köpt själv när du skrev att du bokade, fast det var ju ett tag sedan…

    pilla 2010-10-07 06:49:50 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Ja det finns många åsikter om yoga. Själv vill jag bli frälst så jag tragglar på!

    Pilla: jag har köpt resan själv. jag tillhör de bloggare som faktiskt skriver ut(!!) när jag får grejer sponsrade. jag förstår varför du frågar – men jag tycker att det är tråkigt att man ska behöva fråga! men som sagt, jag betalar 100% av resans pris ur egen ficka.

    Sara 2010-10-06 22:45:38
    Svara
  • Jag älskar pilates, och smågillar yoga kan man väl säga. Jag tycker inte att det är tråkigare att träna pilates än att typ springa…
    Men så är jag ju gammal dansare och älskar fokuseringen… precis som jag gillar att andningen är så viktig, och nästan likadan som den man lär sig som sångare. Därför gillar jag pilates! 🙂

    Ellen 2010-10-06 22:14:58 http://gylleneloparskor.se
    Svara
  • Följer både din och snabbafötters resa. Same same, but different om man säger så. En fråga bara, är din resa sponsrad eller åker du på ”egen bekostnad”? inget negativt i sig, men som läsare känns det bra att veta pga uttlanden/referat!

    Ha en underbar semester (sponsrad eller inte).. 🙂

    pilla 2010-10-06 20:36:58 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Åh tack gode gud, ÄNTLIGEN någon mer som INTE tycker det är kul med yoga 🙂 (så kanske man inte får säga)

    Karin 2010-10-06 19:12:48 http://karinnilsson.blogspot.com
    Svara
  • Ser, och låter verkligen så härligt. Ladda, träna, sola, äta. Livet på en pinne.

    Av någon knäpp anledning gillar jag pilates; men då kör jag mest korta, ganska effektiva egna pass mest för att räta på mig och inte känna mig som en säck potatis.

    En liten fråga: Är du redan återhämtad från helgens cyklande?

    Sofie RW 2010-10-06 19:02:39 http://www.runnersworld.se/blogs/sofie/
    Svara
  • Jag tycker också att pilates och yoga är tråkigt så därför har jag börjat köra Body Balance. Det är en blandning av tai-chi, yoga och pilates. Ungefär 15 min av varje. Perfekt för då hinner jag inte tröttna och så gör det under för stela löparkroppar.

    Marieh 2010-10-06 18:23:50 http://Mariehsworkout.blogspot.com
    Svara
  • Vilka härliga inlägg och bilder du bjuder på!

    Ibland försöker jag inbilla mig att yoga och pilates skulle vara bra för mig, men jag gillar det inte. Det går liksom för långsamt:-o

    Nina 2010-10-06 17:49:06 http://niiina.blogg.se
    Svara
  • Är det någon klass på spinningcyklarna där? Du är ju rätt person att bedöma det nu för tiden 🙂

    Stefan Manning 2010-10-06 17:10:37 http://sinus.bloggagratis.se/
    Svara
  • Emma: mkt sant!

    MissAgda: jag är inte så kunnig vad gäller design så jag vet faktiskt inte – men hotellet är sjukt snyggt vad gäller just inredningen! många plus!! lustigt nog kostar denna resa 1000 kronor mer än vad Springtimeresan som är samtidigt också kostar. Springtime har fler kända namn men här bor vi 5-stjärnigt. Och så har vi både Johanna och Monika Björn. Men det är ju ingen löparresa direkt. Jag skulle nog inte vilja springa här… men däremot är det en wellnessresa! Jag är hittills mycket nöjd (och då är jag ändå rätt kräsen). Återkommer i slutet av veckan med plus och minus.

    Idamari: denna resa läste jag om någonstans fast jag minns inte var. Den här resan arrangeras av Fritidsresor och Gymnasium så det är en öppen och allmän resa. Det finns en till som går av stapeln i mars till Thailand!

    Sara 2010-10-06 17:02:46
    Svara
  • Jag vill också åka på en träningsresa. Hur gör man liksom för att få kontakt med någon och för att sedan ta sig iväg? Skulle vara superskönt och jädra roligt. Du verkar ha det underbart i alla fall.

    idamari 2010-10-06 16:56:41 http://idamarithornberg.blogspot.com
    Svara
  • Jag älskar ju yoga och ogillar pilates. Blir svettig på yoga men inte när jag kör pilates. Kanske är det det? Jag vet faktiskt inte, men tiden går förbannat långsamt när man kör pilates.
    Det verkar vara helt annan standard på den träningsresa du är på än på Spring Time. Skymtade t.o.m. Panton-stolar i en av dina bilder… inte direkt samma design på Yellow Hotels i Monte Gordo, he he. För att sedan inte tala om maten som du visat bilder på!
    Skiljer dessa 2 resor mkt i pris?

    Miss Agda 2010-10-06 16:48:00 http://www.missagda.blogspot.com
    Svara
  • Njae.. pilates är sådär faktiskt. Men man kan inte gilla allt 🙂

    Emmas Form 2010-10-06 16:18:35 http://emmasform.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!