Årets träningsbloggare

Medan jag återhämtar mig lite tänkte jag berätta om vad jag tycker om de nominerade i Årets Träningsblogg. Det är 5 bloggare som är nominerade: Andreaz Engström, Soffan, Olga på Mama, Marathon-Mia och Mirandas Minut.

(Ja jag vet att det är vågat att sticka ut hakan och skriva vad man faktiskt tycker om andra bloggare, men det är ju precis detta som alla undrar hela tiden!)

Jag är med i Engströms fan page på Facebook men det är rätt meningslöst – jag är ju aldrig inne på sidan. Men det är kul med en manlig bloggare. Plus för det även om det hamnar i kategorin diskriminering. Men också innehållet i bloggen får plus. Även om det är en muskelbyggarblogg så är den lite kul och intressant på ett sätt som många andra muskelbyggarbloggar inte är. Fast tydligen inte alltför intressant eftersom jag så sällan läser den.

Soffan är en sprudlande person och jag gillar bloggen. Hon bjuder på sig själv och hon är rolig. Man blir glad. Hon är orädd och lite happy go lucky fast på bra sätt. Jag gillar bloggen och skulle gärna lägga min röst på den till årets träningsblogg. Hon är en överraskande uppstickare men hon är att räkna med. Ett önskemål till Soffan är dock lite bättre kamera, eller att speglarna på er anläggning blir skarpare. Du har ju kul kläder och vi vill se dem mera!

Jag sa redan för några veckor sedan att Olga skulle gå till final. Hon har hängivna läsare som inte vill annat än bli av med sina mammakilon. Olgas blogg fyller säkert syftet men jag hittar ingen träningsglädje. Synd.

MarathonMia var en av de 2 bloggar jag nominerade till Årets Träningsblogg. Henne röstar jag också på. Jag behöver nog inte förklara varför – jag har skrivit om MarathonMia rätt många gånger här i bloggen för att ni ska förstå varför. Jag älskar hennes sätt att tänka. Hon är en klok förebild. Precis som Soffan är hon orädd. Ser ni den röda tråden?

Mirandas Minut är full med träningsglädje men ändå läser jag sällan bloggen. Vi har träningsglädjen gemensamt men inte mycket annat.

Summa summarum så blir det en hård kamp mellan 2 orädda tjejer om jag fick bestämma, Soffan och Mia. Men det finns fler bra bloggar jag gärna hade sett bland de fem. Och med dem inkluderat blir den röda tråden ännu tydligare. Det handlar om ”orädsla” och om att sticka ut hakan och våga ta plats. Inte nödvändigtvis bland (eller på bekostnad av) andra – men absolut för sig själv. Heja er ändå!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Intressant att veta hur en bra bloggare ser på andra, i mitt tycke, bra bloggare =).

    När man ser finalisterna får man ju tänka på att statistik är statistik. Dessa bloggar har fått flest nomineringar och så länge som de inte bett sina vänner ”mailbomba” med nomineringar så representerar de väl just nu de mest populära bloggarna (iaf av de som varit nominerade ifrån början, hur nu det urvalet skett). För att ta en slogan som är väldigt populär just nu: alla gillar vi olika!

    Hilda 2010-10-05 13:26:49 http://hildaralsmark.wordpress.com/
    Svara
  • Bra inlägg, en sak som jag uppskattar SÅ mycket med din blogg är ärlighet och att du är rakt på sak! Vilket gör att man återkommer! Jag hade gärna sett din blogg bland de fem men nu föll rösten på Mia.

    Malin 2010-10-04 23:35:43 http://filifjonkantrnar.blogspot.com/
    Svara
  • Åh, tack så hemskt mycket fina Sara, himla glad blev jag nu 🙂 !!!

    soffan 2010-10-04 23:10:13 http://soffans.shapemeup.se
    Svara
  • för mig var det också några nykomlingar. Bara en av dem läser jag regelbundet och den har jag både nominerat och åter röstat på. Go MIa!

    Sofy 2010-10-04 22:35:52 http://www.uppochhoppa.se
    Svara
  • Jag saknar också Träningsglädje bland de fem!

    Prralin 2010-10-04 19:38:49 http://www.prralin.com
    Svara
  • Till Annika: http://soffans.shapemeup.se/

    Malin I Form 2010-10-04 14:08:52 http://maliniform.shapemeup.se
    Svara
  • Det var inget självgott med det här inlägget. Tvärtom jätteintressant att se hur du tänker och vad du gillar/inte gillar hos andra bloggare. Tack för att du delar med dig!

    Anna (orka mera) 2010-10-04 13:20:15 http://blogg.piggelina.se
    Svara
  • Vad är det för adress till denna Soffan? Har aldrig läst någon Soffans blogg och jag får en hel drös när jag googlar soffan och blogg 🙂

    Annika 2010-10-04 12:38:29 http://www.tremil.blogg.se
    Svara
  • Vad var det för självgott med det där inlägget? :S

    Jag läser alla bloggarna mer eller mindre regelbundet, förutom Olgas, den riktar sig så direkt till en annan målgrupp. Min röst hamnade hos MarathonMia, just för att hon förmedlar ett tänk som jag älskar.
    Soffan är tävlingens överraskning, vilket är jättekul. Jag älskar den ödmjuka kaxigheten och glädjen!

    Typ så.
    Sen är jag väldigt förvånad över att du inte var en av de fem.

    ÄtaTränaKämpa 2010-10-04 11:54:13 http://atatranakampa.shapemeup.se
    Svara
  • Cassandra: alla har rätt till en åsikt. så även du. nu är den framförd. tack. (men jag delar den inte).

    GymGlam: jag saknar också några.

    Träningsglädje 2010-10-04 11:40:47 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Jag saknar Träningsglädje bland de fem, Maratonbloggen på SvD också. Nu läser jag ju inte alla träningsbloggar i hela Sverige, ett par av de nominerade var faktiskt helt nya för mig så jag har inte den koll jag kanske borde ha. Men jag tycker tävlingen är ett roligt initiativ, och den kommer troligtvis utvecklas i framtiden.

    GymGlam/Caroline Nilsson 2010-10-04 10:56:17 http://www.gymglam.se
    Svara
  • du måste vara den självgodaste på jorden

    cassandra 2010-10-04 10:39:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!