Uppladdningen

Som du ser på bilden nedan är morgondagens spinningsal redo. Om ni tittar noga ser ni en grön cykel. Den är min. Och snart kanske din?

Jag laddar med mat och godis ikväll. Ja faktiskt! Fast just nu är jag hur mätt som helst och ångrar den där sista godisbiten. Varför blir det alltid så? Och varför finns det alltid godisbitar i påsen som man liksom inte gillar och därför väljer sist – trots att man i butiken bara stoppar i bitar i påsen som man faktiskt vill ha och tycker om. Nä, jag är ingen bra godisätarperson så det är lika bra att jag inte börjar öva på den färdigheten.

I övrigt har jag fortsatt att fundera på hur svårt det där spinningdygnet egentligen kan vara. Jag tänker på tjejen som nyss suttit på en roddmaskin i 26 timmar. Hon gjorde det solo (fast med sällskap bredvid). Sjukt strongt! Men så slog hon världsrekord också. Hon skriver på sin blogg att hon förberedde sig minutiöst – och det gör mig plötsligt nervös.

Jag är nog ganska dålig på just förberedelser. Det är därför jag inte är någon tävlingsmänniska. Det enda jag förbereder mig med är att tänka ”hur svårt kan det va”. De prylarna jag köpt har jag köpt på inrådan av andra. De gångerna då jag cyklat i 12-13 timmar har jag inte haft nåt alls med mig. Inte ens vadderade cykelbyxor. Vad är det egentligen man gör när man förbereder sig om man inte bara tänker på hur svårt det (inte) kan va?

Bilden är tagen av den här killen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Kör hårt! Detta fixar du 🙂

    Emmas Form 2010-10-02 11:02:48 http://emmasform.blogspot.com
    Svara
  • Jag hoppas vi inte sitter på dina axlar och tynger ner dig, utan kanske istället på pakethållaren och sparkar dig i (den onda) baken så du inte somnar. 😉 Lycka till, ser fram emot rapporteringar från dygnet!

    Prralin 2010-10-02 08:49:35 http://www.prralin.com
    Svara
  • Minutiöst förberedd eller inte, du har vad som krävs: motivation. Dessutom har du en riktigt bra grundkondition och träningsvana. Det kan inte gå annat än bra!! Till 80% sitter det i huvudet att klara 24 timmar.
    Jag tror på dig, du kommer att klara det! Du kommer dessutom att klara det strålande bra!

    Annika 2010-10-01 22:45:10 http://varldsrekordet.blogspot.com/
    Svara
  • Du kommer klara det galant. Ärligt talat – hur ska man kunna förbereda sig för nåt sånt som du ska göra? Tror att ditt pannben kommer att fixa det galna äventyret. Jag håller på dig.

    Ulrika 2010-10-01 22:10:27 http://traningseffekt.blogspot.com
    Svara
  • Anneliten: tack!!! ja alla ni som skänkt pengar sitter på mina axlar och jag ska tänka på era goda gärningar när det känns tungt. (jag låter nästan religiös va?)

    Sara 2010-10-01 21:47:46
    Svara
  • Jag skickar kraft till dig – tankekraft. Hoppas det hjälper. Du gör något fantastiskt – tänk på det när du är trött!

    anneliten 2010-10-01 21:10:42 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!