Struktur

Det är jättelätt att träna fokuserat – men framförallt strukturerat – när man har ordning och reda på resten av sin vardag. Och framförallt när vardagen går enligt plan. Det blir svårare när en massa andra grejer kommer och stör. Det är då strukturen behövs som mest. Men det är då den ryker. I alla fall i mitt liv.

Att strukturen ryker betyder inte att jag inte tränar alls. Men jag har varken fokus eller målmedvetenhet när det gäller syftet med min träning (annat än träna för att det är kul). Och det där är lite synd. Särskilt eftersom min vardag stör ganska ofta. Och särskilt eftersom jag vill att vardagen ska störa. Jag är nämligen ett anti-fan av rutiner. Jag avskyr sammasamma-dagar och 9 till 5. Jag vill att det ska hända grejer och därför gillar jag att ha ett pendlingsjobb. Men det gynnar inte min strukturerade träning. Och frågan är hur det i slutändan påverkar mina resultat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh, jag är precis tvärtom. En planerare in i nästan minsta detalj 🙂 Blir stressad och pressad när saker inte går enligt plan, haha! En gyllene medelväg låter som det optimala, dvs lite struktur men med möjligheter till spontanitet och att vara wild-and-crazy emellanåt!

    Kram på dig!

    Jessica 2010-09-30 10:51:28 http://familjensundberg.se/blog/
    Svara
  • Jag tycker du är otroligt bra på att få in din träning ändå, trots alla resor hit och dit!! Rent imponerad faktiskt!
    Det är kul att träna på olika gym i olika delar av Sverige, så den biten kan ju vara rent lockande med resandet… Men så är det ju det där med att själva resandet tar tid, tröttheten, allt annat man ska hinna medi vardagen fast man inte är hemma.
    Jag förstår precis vad du pratar om.

    ofelia 2010-09-30 10:41:28
    Svara
  • Haha! Jag skulle just skriva ”grönt är skönt” men såg att ÄtaTränaKämpa hann före … Snyggt iaf. =)

    Sporty Spice 2010-09-30 00:53:45 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara
  • Vad snygg den nya färgen är. Grönt är skönt.

    Angående strukturerade och fokuserad träning, så förstår jag precis vad du menar. Jag upplever det också. Måste vara extra svårt för dig med ditt jobb också. Skaffa satskort igen så att du kan träna enklare här i sthlm?

    ÄtaTränaKämpa 2010-09-29 22:04:07 http://atatranakampa.shapemeup.se
    Svara
  • Eftersom du tycker att det är kul att träna så kan jag tänka mig att du får till tillräckligt med träning fastän det inte är en strukturerad träning.

    Karin - FitnessochHälsa 2010-09-29 21:27:22 http://fitnessochhalsa.blogspot.com/
    Svara
  • Hej!

    Pga vissa anledningar var jag tvungen att byta blogg och göra den mer anonym. Om du vill följa mig så finns jag från och med nu på adressen…
    http://traningochvardag.blogspot.com
    Hoppas att du följer med mig dit!

    Kram/Jennie

    Jennie 2010-09-29 20:57:54 http://traningochvardag.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!