Bungy pump

Jag försökte matcha den bedårande solen med en lika färksprakande outfit. Knallgult. Superblått. Chockrosa. Matchade med en Grabb klädd i svart och gick ut i terrängen. Medan han återhämtningsjoggade försökte jag maxa pulsen så mycket det gick. Jag hade mina bungy pumpstavar till hjälp. Oh boy!

Den som inte säger att stavgång är jobbigt kan testa att öka farten lite. Hitta gärna en backe också. Och titta på detta klipp – förmodligen träningsbloggssveriges mest länkade de senaste veckorna.

Jag snittade över 80% under min runda. Men så släpade jag inte fötterna efter mig direkt. Jag gick en kuperad slinga och jobbade aktivt med både armar och ben. Fjädringen i stavarna bidrog säkert med några procent. Det är en grym känsla att ha flyt uppför backarna. Att jobba steg för steg med hela kroppen för att nå krönet medan svettdropparna bubblar och leker i hårfästet och hjärtat tickar som en klocka.

Och med den lilla promenaden gick jag också i mål i veckans utmaning: 7011 träningskalorier är förbrukade på 717 minuter. Träningen blev koncentrerad till i huvudsak 3 dagar med 2 hela vilodagar och 2 dagar med ”bara” powerwalks. Jag har känt mig stark och pigg hela veckan och är både nöjd och taggad till tusen. Challenges does not come to small people. Challenges come to great people – var det en mycket klok person som uppmärksammade.

Jacka: Nike. T-shirt: Nike. Byxor: Röhnisch. Strumpor: Adidas.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!