Alternativ lunch

Om jag får välja ägnar jag helst lunchen åt att träna. Det är skönt eftersom jag sitter ner så många timmar på förmiddagen, och sedan sitter ner ännu fler timmar på eftermiddagen. Men idag valde jag något annat. Jag hade ett akut sug efter Cubus och spenderade lunchrasten i några affärer.

Jag har bokstavligt talat aldrig varit inne i en Cubusaffär förrän idag. Efter att ha sett Ellas snygga klänning blev jag nyfiken. Så jag gick dit. Det enda köpet från butiken blev visserligen bara 4 nagellack, men det är alltid något. Provade ett gäng jeansleggings men ärligt talat så ser jag rätt grotesk ut i dem. Så jag håller en tumme för att leggingstrenden är förbi snart.

Jag hann också med en sväng förbi Gina Tricot. Det är inte heller någon affär jag handlar grejer från särskilt ofta men där kan finnas godbitar nu och . Jag kom ut med ett grått linne med påsydda pärlor som kändes som jag (inte pråligt och blommigt utan mer rent och enkelt) och en rutig skjorta i flanellstuk. Tänk att det är på väg in igen! Den kombinerar jag med mina mörka jeans (i lätt bootcutmodell) och klassiska Timberlandkängor så snart det blir lite kallare. En väst på det och jag är good to go. Välkommen till min modeblogg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!