Diet is die with a t

Jag fick ett kul mail med rubriken ovan från en kollega. Jag skrattade gott. Det som inte tål att skämtas om förtjänar sällan att tas på allvar. För det är ju inte så jäkla kul med diet egentligen. Att tänka på vad man äter. Det är faktiskt skittrist. Men det är ännu tråkigare att känna sig obekväm i sin kropp.

Jag har 2 dagar kvar med Naturdiet. På söndag får ni min utvärdering. Vad säger siffran på vågen, hur tänkte jag om de senaste 2 veckorna och hur ska jag göra framåt. Imorgon kommer jag, på allmän begäran (ja, på önskemål från några stycken i alla fall), skriva en utvärdering om vad jag tyckte om produkterna. Det finns de jag gillar skarpt, och de som har mer att önska. Men ingen av dem var så äcklig som den bar från Reztart jag åt igår efter att ha nödshoppat på en bensinmack. Jag hade ingen Naturdietprodukt med mig och dumt nog fanns det ingen på Statoil heller. Men Reztart fanns. Och citron/vanilj lät ju gott. Det var det inte. Det var skitäckligt. Tacka vet jag Naturdiet. Faktiskt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • KLOCKREN!

    Rebecca 2010-09-11 19:27:38 http://rebeccacecilia.blogg.se
    Svara
  • Hahaha, så sant.

    Thea 2010-09-11 12:22:49 http://theasutmaning.blogg.se/
    Svara
  • Jag fick en Reztart i smaken applepie och den var hemsk…

    Cizzi 2010-09-11 11:32:07 http://aktivera.blogspot.com/
    Svara
  • åh reztart är så äckliga! jag köpte en med choklad och banan – det kan man ju inte misslyckas med tänkte jag – och den var helt vedervärdig! tog en tugga och slängde resten…

    Louise 2010-09-11 10:42:21 http://uppladdningen.net
    Svara
  • Men att tänka på vad man äter – det gör väl de allra flesta? Sen om det är för att få i sig lagom, för att inte få i sig för mycket, för att få i sig all näring man behöver eller vad det är. Jag tror att det är ganska få som kan släppa alla dessa tankar faktiskt.

    Sen tycker jag att du har bevisat för oss läsare att diet verkligen inte är die with a t, och att det faktiskt begränsat dig ganska lite. Strongt tycker jag!

    Sofie RW 2010-09-11 08:37:50 http://www.runnersworld.se/blogs/sofie/
    Svara
  • Jag gillade Reztart jättemkt när jag testade den=)

    Suzan 2010-09-11 07:22:16 http://www.ettdussinpannor.blogspot.com
    Svara
  • japp, that’s my man, och oh ja, snygg är han! En blandning mellan Jude Law och Darren Hayes har jag hört.
    True love anyways.. 🙂

    Fine 2010-09-10 23:35:20 http://fine.webblogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!