Braun styling

Igår efter jobbet åkte jag till Wellas studio på Riddargatan. Jag skulle få klämma och känna på några stylingnyheter från Braun med några andra (tränings)bloggare. Att stylas hör till ovanligheterna så det var lika bra att passa på!

Den nya plattången, locktången och hårtorken från Braun passar sig särskilt bra för de som har färgat hår eftersom temperaturen i produkterna inte överstiger 180 grader. Färgat hår är mer känsligt för hög värme! Dessutom ”blåser” produkterna ut negativa joner och jag ska vara ärlig och erkänna att jag inte kommer ihåg hur detta gick till på molekylnivå men effekten är i alla fall att håret blir glansigt och följsamt.

Jag erkände moloket för min stylist att jag inte klippt håret på 1(!) år och vi konstaterade båda att det var dags. Dels för att håret inte ser så himla kul ut längst ut i topparna men också för att det är så tungt att jag mest har det uppsatt. Uppsatt passar bra till träning men stylisten gav mig tips på lite kul alternativa frisyrer som också skulle funka.

Under tiden som vi pratade hårtrender och frisyrer lockade hon hela håret och gjorde en inbakad fläta på ena sidan och en annan tvinnad variant på andra sidan och satte upp allt med hårnålar. Sedan var jag klar för fest – eller ja, en bilresa ner till Halmstad i alla fall.

Produkterna!

Stylisterna och stolarna

Två träningsbloggare före…

…och efter!

Och jag själv!

Jag testar GymGlams nya iPhoneapp PoWorkout som släpps i dagarna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • jesus christ and then some – va snygg du blev! (och alltid är!)
    Ang Levi’s jeansen är de inte så stretchiga – men ack så sköna!

    Fine 2010-09-10 22:13:17 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • åååh jag som är värsta fashionistan borde ju fått vara med

    Kram
    J

    Jessica 2010-09-10 19:48:37 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • Åh så snyggt! Jag har precis fastnat för flätor och har lärt miga tt göra taffliga på mig sjlv. men jag vill ha ett proffs som fixar mitt hår varje morgon. VILL HA!

    ÄtaTränaKämpa 2010-09-10 15:26:36 http://atatranakampa.shapemeup.se
    Svara
  • Snygg i håret! Måste be ngn göra något liknande på mig någon dag som också har ganska mycket barr 🙂 Det där med negativa joner funkar faktiskt. Jag har en sån hårfön och det är banne mig skillnad. Kan inte vara placebo.

    Erika 2010-09-10 11:28:46 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Du är verkligen jättefin i håret! Den där nya appen för iphone lät spännande, hur funkar den, och när släpps den?

    Svara
  • Åh du passar så bra i den där inbakade flätan!

    Keron 2010-09-10 10:43:01 http://keron.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!