Åttonde dagen med Naturdiet

Idag var dagen då jag kände att mitt Naturdietande har blivit en vana. Det har varit lätt som en plätt idag! Ingen hunger eller konstigt sug har stört. Och nu känner jag dessutom skillnad på jeansen. Jag vet inte hur mycket jag gått ner men efter periodens slut – på söndag – ska jag väga mig!

Idag har jag druckit shakes hela dagen. Jag är inget fan av de shaker man själv blandar till med pulver utan gillar de som redan är färdigblandade mest – de smakar som vilken annan smoothie som helst! Pulverdrickan smakar mjöligt och måste drickas på en gång för att det ska vara gott. Med isbitar i smakar chokladpulvret nästan som O’boy så det fick godkänt ändå.

Jag tycker rent generellt att min kropp har funkat rätt så bra med den här typen av low calorie diet. Jag har lika mycket ork i vardagen som annars och träningen flyter på bra. Det enda negativa jag känner är att jag får mjölksyra mycket snabbare nu än annars!

Efter den här 2 veckor långa testperioden kommer jag att fortsätta byta ut ett mål mot Naturdiet under en period och det kommer förmodligen att bli middagen. Att äta frukost som en kung, lunch som en prins och middag som en fattig är en melodi jag gillar och som jag hoppas att min kropp svarar på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Det är intressant att följa! Ska bli spännande att se resultatet på söndag! 🙂 Grattis på födelsedagen Sara!

    Malin 2010-09-07 14:27:33 http://malamalan.blogg.se
    Svara
  • Kul att det verkar funka! Ska bli spännande att se vad vågen säger se’n. Och grattis på födelsedagen!

    Ulrika 2010-09-07 10:15:37 http://traningseffekt.blogspot.com
    Svara
  • Bra kämpat Sara!Det är verkligen kul att följa dig i detta projekt även om det inte är något som jag skulle prova själv. Men funderar fortfarande på biverkningar av dieten tex. huvudverk eller att du inte orkar träna som vanligt eftersom ditt energiunderskott är stort jmf innan

    pilla 2010-09-07 06:37:43 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!