Helg med Naturdiet

Så var helgen förbi och jag undrar hur min vikt har förändrats sedan jag började med Naturdiet förra måndagen. Jag funderar ibland på om kläderna sitter annorlunda men skillnaden är inte som natt och dag precis. Men så sitter inte heller all vikt kring midjan.

Mina helgrutiner är det lite si och så med och det har gjort att jag känt mig både mer och mindre hungrig än under veckodagarna. Igår åt jag frukost hur tidigt som helst och sedan en bar till lunch klockan 15 och chokladshake till middag vid 19-tiden. Men kl 23 var jag vrålhungrig – så hungrig har jag inte varit sedan jag började med Naturdiet.

Idag åt jag en ordentlig frukost vid 10-tiden och sedan en mellanmålsbar på 130 kalorier efter träningen och en middagsshake vid 19.30 men jag kände mig inte hungrig alls – trots träning. Men så är jag också en lite underlig människa som tydligen inte blir hungrig av träning med undantag av utomhuscykling.

Summa summarum så är jag mindre hungrig under helgen, vilket är lite konstigt eftersom det är då jag ”gör” mer grejer. Att sitta på ett kontor räknas inte direkt in i kategorin ”göra” grejer – men det är då jag blir som hungrigast. Jag tror att hungern på kontoret är mental och inprogrammerad – ungefär som i det där experimentet med soldater och droger och som visade att soldaterna bara blev beroende av droger i en viss miljö.

Jag delade mina bars med mitt lördagssällskap med blåbärsfingrarna (vilket inte var blåbär utan en lila hästsårspray) – systerligt rättvist ska det va!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • TACK TACK TACK! och grattis i efterskott!
    jag får svårt att sova när jag går på cambridgekuren, möjligtvis pga hungern? Får du också det?

    har med mig massor av tips till new york jag fått härifrån 😉

    Fine 2010-09-08 08:57:17 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Sara! Vilken kämpe du är! Jag har också ”några” pannor extra som jag nu kämpar mot, och du inspirerar mig så mycket! Nu undrar jag hur din första vecka med Naturdiet gått? Har du gått ned något? KRAM

    Therese 2010-09-06 10:17:24
    Svara
  • Jag är mer hungrig under veckorna jag också, och jag tror liksom du att det är lite psykologiskt/mentalt betingat. På dagarna sitter jag framför datorn hela tiden och man har koll på klockan. Vet när det är frukost, lunch, mellis etc, allt är mer inrutat. På helgen är det inte alls samma rutin, och det går lätt längre mellan måltiderna, man har inte samma hålltider att hänga upp sig på. Tror jag! Blir lätt så att jag inte får i mig allt jag ska på helgen. Nåt att jobba med.

    Jenny 2010-09-06 08:22:22 http://millbergskan.wordpress.com
    Svara
  • kanske blir du mest hungrig på dagen när du ”hinner” känna efter!? om du inte känner hunger när du är aktiv är det kanske för att huvudet är för fullt med annat och kroppen är så aktiv och fylls med andra känslor?!

    emliscious 2010-09-06 07:28:13 http://emliscious.blogspot.com/
    Svara
  • Jag blir också hungrigare av att sitta still än av att träna! Förutom utomhuscykling…. Lurigt!!! Men det känns bra att det är fler som är bakåfram 🙂

    Anna (orka mera) 2010-09-06 06:52:53 http://blogg.piggelina.se
    Svara
  • Naturdiets bars är faktiskt helt okej! Jag byter ut ett mål då och då men borde egentligen ha lite mer balans i det känner jag.

    Malin I Form 2010-09-05 23:50:28 http://maliniform.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!