Friday fun

Jag har varit på Itrim igen. Denna gång på Sveavägen. Mamma ser det som sitt projekt att ta med mig på alla Itrimanläggningar i Stockholm. Hennes favorit är hemmacentret på Stureplan så jag ska försöka klämma in det också innan jag åker hem till Halmstad. Och Itrim i Liljeholmen. Och söndagens dubbelpass med Emil. Och ett till Piapass. Och en funktionell styrkeklass med Jessica. Och att träffa alla kompisar jag inte hunnit träffa. Och visa min lägenhet för en ny hyresgäst. Och så får jag inte missa Biggest Loser som börjar på måndag. Och så är det säkert en massa mer också. Ja just ja – min födelsedag till exempel. Att åka hem till Halmstad om en vecka kommer kännas som rena konvalescenten!

Efter Itrimträningen träffade vi spetsen från Sportlife: Emil och Carro. De såg ut som 2 Les Millsare redan på långt håll. Det går inte att förklara men det har att göra med de baggysportiga jeansen, sportjackan från Nike och färgglada scarvsen. De tillhör sekten och imorgon ska de på väckelsemöte. Les Mills är ett fascinerande koncept!

Med träningsskorna i högsta hugg!

Mamma och Nilla

Carro och Emil

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • […] har hälsat den nya veckan välkommen med att fundera på vad jag ska hitta på. Okej, jag har en del att göra – men inga riktiga mål. Och så får det nog […]

  Kalorier | Träningsglädje 2010-09-06 09:03:06 http://www.traningsgladje.se/2010/09/en-ny-vecka-och/
  Svara
 • Okej!

  Maria 2010-09-05 23:19:27
  Svara
 • Maria: om de som ska kolla på måndag inte kniper den så hör jag av mig!

  Sara 2010-09-05 21:51:55
  Svara
 • Har du en lägenhet i Sthlm att hyra ut?
  Jag behöver boende i Sthlm från i höst. Här av dig om du inte hyrt lägenheten än!!!!!

  Maria 2010-09-05 21:34:39
  Svara
 • Snygg mamma du har!

  frida 2010-09-05 12:17:27 http://fridfullt.blogspot.com
  Svara
 • Pia-passet på måndag kl 17..? I sånt fall ses vi =)
  Kram å fortsatt trevlig helg!

  Susanne 2010-09-04 16:44:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!