Femte dagen med Naturdiet

Det finns en bov som triggar mitt sötsug mer än någon annan. Stress! Idag befann jag mig i en situation som framkallade kraftiga stresskänslor och det resulterade i att jag för första gången blev sugen på något. Ja, vad som helst egentligen – bara det var gott och gick att äta. Vetebrödet på jobbet lockade med ens något förfärligt även om det legat framför mina ögon hela eftermiddagen. För min del är det oerhört viktigt att vara uppmärksam på vad det är som triggar igång sådana känslor så att jag kan förstå och påverka dem.

Min lunch, som bestod av jordgubbssmoothie (den färdigmixade varianten) varade längre än kollegornas hämtmat från kvarterskrogen. Den var tyvärr jätteäcklig och jag fick knappt i mig den. Men det tycker jag å andra sidan att allt som har med jordgubbssmak – så länge det inte är riktiga jordgubbar – är. Det spelar ingen roll om det är saft, yoghurt eller proteinpulver. Jordgubbssmaker blir alltid syntetiskt i min mun!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • tack för pepp! nu är det snart nedräkning!

    Emma: jag kör inte riktigt VLCD eftersom mitt kaloriintag ligger på mellan 1100-1300 men i mina summeringar per dag med Naturdiet så skriver jag lite om hur det känns. jag tycker generellt att flåset är som förut men jag får mjölksyra i musklerna mycket snabbare.

    Sara 2010-09-05 19:14:34
    Svara
  • Har du skrivit nånstans hur det är att träna och äta VLCD? är intresserad av en kickstart jag med

    Emmas Form 2010-09-05 19:12:39 http://emmasform.blogspot.com
    Svara
  • Oj, tanken var att jag skulle ha kommenterat till inlägget ”Bilder från en lördag”………….

    Karin - FitnessochHälsa 2010-09-05 18:31:40 http://fitnessochhalsa.blogspot.com/
    Svara
  • Vilka underbara bilder!

    Karin - FitnessochHälsa 2010-09-05 18:30:36 http://fitnessochhalsa.blogspot.com/
    Svara
  • saknat din blogg, har läst ikapp nu och starkt jobbat med naturdiet. Har kört cambridgekuren några svänger och första veckan är jobbigast – snart har du klarat den! 😀

    Fine 2010-09-04 21:09:49 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Bra jobbat! 🙂 För varje gång man står ut, blir man lite starkare. Jag har stått emot mkt den här veckan, men har å andra sidan inte varit så sugen heller, helt ärligt 😀 Du är grym!

    Jenny 2010-09-04 10:48:01 http://millbergskan.wordpress.com
    Svara
  • Starkt att du höll dig till planen! Antar att när man skalat av sig det där naggande suget som ligger där mest hela tiden, så blir det så tydligt vad som skapar sug av andra anledningar.

    Ofelia 2010-09-04 10:22:50
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!