Valsnack

Powerwalkade förbi affischen på bilden nedan på väg till min morgondejt med MarathonMia. Det satt ett gäng likadana affischer på mycket väl strategiska platser längs med Karlbergskanalen. Hur jäkla smart är inte det? Nästan som gerilla-PR!

Det har varit mycket snack om pensionärerna den senaste perioden. Som om det bara bodde pensionärer i Sverige. Jag lyssnar bara med halvt öra – det som verkligen får mig engagerad är de konkreta saker som gör skillnad i mitt liv. Några ören mer eller mindre i skatt hit eller dit engagerar mig inte så himla mycket – men Folkpartiets valaffisch engagerade mig på fem röda!

Ämnet för affischen handlade om en mycket mindre grej än stora skattefrågor eller andra politiska diskussioner som liksom ligger i marginalen av mitt liv. Men mitt motionsspår är en helt annan grej. Grattis till Folkpartiet i Stockholm – ni är otroligt smarta!

Motionsspår funkar i mitt fall. Men jag är väl medveten om att andra människor brinner för helt andra saker. Tänk vilken outnyttjad potential som finns där ute för alla politiska partier. Sluta upp med pajkastningen (inte konstigt att man inte orka engagera sig när debatterna inte är ett dugg konstruktiva) och tänk utanför lådan istället!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!