Morgonstund med MarathonMia

Sent igår kväll bokade jag in en morgondejt med 24-milalöparen MarathonMia och sedan kunde jag inte somna. Det berodde nog inte på Mia utan på den insomnia jag drabbas av lite nu och då. Det värsta som finns måste nog vara att inte kunna somna. Ja, bland en massa andra grejer som också drabbar mig ibland. Skoskav till exempel.

När klockan ringde var det inte läge att snooza. Det var bara upp och hoppa som gällde. Och trots att jag var så jäkla snabb och duktig så kom jag ändå för sent till vår dejt. Det var längre än jag trodde att runda Karlbergskanalen. När jag mötte Mia tipsade hon om att jag skulle tagit andra hållet istället, så hade det gått dubbelt så snabbt.

Morgonsolen strålade ikapp med Mia och bland alla andra morgonmotionärerna pratade vi om knäckta ryggar och olika sätt att se på livet. En riktigt inspirerande start på dagen som kommer att fortsätta med fler bloggträffar och mer blogginspiration!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vilken fantastisk bild över kanalen! Shit, nu stör jag mig ännu mer på mig själv att jag inte kom ur sängen och ut i löparspåret imorse… Oh well, med min träningsvärk så kanske det inte var så dumt med en vilodag ändå 🙂

    Millis 2010-09-01 13:36:19
    Svara
  • yey! Du strålade ikapp med solen! 🙂 Tack för att du orkade pallra dig upp trots sen insomning.

    MarathonMia 2010-09-01 13:27:28 http://marathonmia.blogspot.com/
    Svara
  • Vilken göttig start på dagen 🙂 .

    soffan 2010-09-01 12:49:20 http://soffans.shapemeup.se
    Svara
  • Absolut, jag PW:ar gärna. Hojta nästa gång du är i Sthlm så kan vi styra upp något. 🙂

    Lina 2010-09-01 12:12:01 http://traningsprojekt.bloggplatsen.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!