Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

24 timmar – 24 000 kronor!

Jag hade inte alls planerat att åka till Göteborg den 2 oktober och cykla Rosa Bandet-spinning i år igen. Det låg liksom lite fel i kalendern. Den 4 oktober åker jag till Djerba och det kändes lite hattigt att pendla fram och tillbaka till Göteborg innan dess. Men så hände något, jag träffade Stefan Manning på Ultrafestivalen i Skövde, och innan tankarna hann landa så hade jag anmält mig att köra alla 24 timmarna ensam på Rosa Bandet-spinningen (Stefan har kört solo under ett gäng år nu). Jag klappar händerna åt min magkänsla – mitt förnuft hade aldrig kommit på tanken att genomföra en sådan här galenskap.

Min utmaning slutar inte i att bara cykla i 24 timmar nonstop. Nej, ska det vara så ska det vara ordentligt. Mitt mål är att samla ihop 1000 kronor för varje timme jag cyklar. Detta blir både en personlig och en gemensam fundraisinggrej alltså. Målet är att komma upp i 24 000 insamlade kronor – jag vill sitta på den dyraste cykeln helt enkelt.

Jag skulle blir hur glad som helst om du vill skänka pengar till Rosa Bandetinsamlingen genom Rosa Dygnet och min cykel. Det skulle vara så inspirerande att veta att jag cyklar för en god sak, för alla kvinnor som har drabbats – eller tyvärr – kommer att drabbas. Varje liten krona gör skillnad och jag hoppas att du vill vara med och göra skillnad! Jag kommer att lägga upp alla praktiska detaljer inom kort om hur detta ska gå till. Tills vidare tycker jag att du ska spana in Rosa Dygnets hemsida och kolla om du kanske också ska vara med och cykla ett tag. Eventet är hur kul som helst med skön stämning, bra instruktörer och träning hela dygnet!

Update: insamlingen börjar i slutet av september!

Med specialbeställda tröjor inför Rosa Bandetspinningen 2008. Då körde jag 13 timmar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!