Tufft att vara ohälsosam och smal

Bloggkommentatorerna har gjort en liknande notering som jag gjorde häromveckan. Det verkar vara himla tufft att vara ohälosam och smal. Bloggkommentatorerna undrar också varför.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Det kallas TOFU – Thin Outside – Fat Inside.
    Det är minst lika farligt som övervikt.

    Andrej 2010-08-30 18:35:36 http://www.rysken.blogspot.com
    Svara
  • Jag köper inte alls som står… Men det är skittråkigt att de fungerar som förebilder för tusentels unga tjejer… Blä!

    Anna 2010-08-30 17:56:05 http://www.annoula.se
    Svara
  • I mina ögon verkar Paow (efter extremt snabb research) mest vara en ung tjej med dåligt självförtroende och som därför ”skriver ner” allting hon gör, alltså underdriver sig själv. Det står t ex att hon lever ett ganska ointressant liv etc. Säkert spydde hon inte sist hon var på spinning heller men hon törs kanske inte säga att det gick okej om än inte mer än så.

    Om det finns någon outtalad coolhet i att vara smal men ohälsosam har jag nog inte märkt den men jag läser för lite ”sådana bloggar” för att kunna uttala mig tror jag. Är det sant är det ju hemskt! Förhoppningsvis växer dom ur de idéerna med åren…

    Jag läste nån killes blogg en gång och om hur han så starkt ogillade ”smalfeta” tjejer. Smala men utan muskler eller hållning. Jag tror Paow och co skulle passa in där. Jag har också läst (haha) att det är hälsosammare att väga lite för mycket och träna än att vara normalviktig/smal och inte träna. Men det kanske jag borde skriva på deras bloggar istället.

    Fläskpadda?? Jo men så lever vi ju i en rätt sjuk värld som verkligen odlar möjligheten för sådana uttryck där allt över 50 kg är tjockt och fult. Starkt ogilla.

    Erika 2010-08-30 16:40:59 http://sandsnovatten.blogspot.com
    Svara
  • Ja de ger en bild av sig själva att de alltid svullar i sig chips, glass, kakor.. äter ingen frukost, middag på tacobar. tränar typ aldrig förutom ”powerwalks” någon gång ibland. Fattar inte… hur kan det vara coolt liksom. Jag tror inte de äter allt det där de visar i bloggen för då skulle de inte vara sådär smala. Eller så ersätter de mat med godis och cocacola…

    Emmas Form 2010-08-30 16:23:11 http://emmasform.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!