Nike ID

Jag är förlorad igen. Uppslukad. Exhalterad. Jag har tappat bort mig på Nike ID och jag kommer inte därifrån. Vill inte därifrån. Vet ni hur kul det är att välja färger till sina favoritskor? Eller att kombinera och matcha nyanser på en snygg väska? Eller leka lite bland t-shirts? Well, be warned! Det är hur kul som helst!

Jag har designat skor på Nike ID 2 gånger tidigare och har varit störtnöjd. Jag har blivit bortskämd. Att köpa skor i standardutförande känns lite, tja, tråkigt. En Asicsdojja med vanlig grå mesh går fetbort mot dessa färgsprakande skönheter.

Men jag har inte köpt något än. Jag ska! När jag gjort någonting bra. Färgsprakande skor och väskor får bli min morot. Guilt free shopping när den är som bäst!

Jag började leka bland skorna. Det var bara en modell jag var intresserad av och det var Nike Free. Den skönaste dojja jag någonsin satt mina fötter i. Inte bara för löpning, men främst att gå i. Mina tidigare Nike Free tog mig runt NY utan minsta skoskav eller fotont. Fantastiska!

Sedan hittade jag väskorna! Lekte bland färger och fina kontraster och klurade på en bra siffra och ord att sätta på pränt.

Och så var det tishorna. Sara knows. Så är det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Nike id och nike free är klockrent för sightseeing. Sverigeskorna = like. Nike borde skaffa stamkort med – tio klippkort med var tionde id produkt gratis!

    pilla 2010-08-30 06:51:28 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • Ojojoj! Fullkomligt ÄLSKAR alla dessa snygga skor. Vill ha! 🙂

    Själv har jag spanat in ett par rosa/gula från Adidas på stan. Marathon-någonting hette de, men fanns såklart inte i min storlek. Suck!

    Anna 2010-08-29 21:39:14 http://www.trendotraning.se
    Svara
  • Aaah, jag som får skavsår av alla skor..precis alla jag äger..just genomlidit sthlms-resa med bellmanstafetten och har nog skav över hela fötterna..måste kanske skaffa ett par sånna skossingar då..roosa såklart!! 😉

    Beffa 2010-08-29 21:27:29 http://beffa.blogg.se
    Svara
  • Jag är också inne på ett par Nike Free! Osså snubblar jag med över en massa annat.

    Pöss
    /J

    Jessica 2010-08-29 19:34:01 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • En in = en ut ! 😉

    Grabben 2010-08-29 18:22:45 http://www.snabbafotter.se/
    Svara
  • Vilken guldgruva!
    Och totalt livsfarligt! Tur att Djerba är betalt! 🙂

    Kram på dig!

    Erika 2010-08-29 15:06:01
    Svara
  • Oh härligt med färger, som alltid! Får nog klicka in där nästa gång jag ska shoppa. Men även i de ”vanliga” butikerna finns lite färgglatt för oss som söker, som tur är 🙂 http://kraftochenergi.wordpress.com/2010/08/29/shop-to-you-drop/

    Ha det!

    Annelie 2010-08-29 14:27:32 http://kraftochenergi.wordpress.com
    Svara
  • O My god. Jag kan inte gå in på den sidan kommer att handla för mycket:) Jag var hos en silversmed i går o satte ihop ett eget halsband, älskar att ha unika prylar hi
    hi. Skall bli intressant hur dina nya skor kommer att se ut, du kommer säkert att köpa ett par:) Jag har inte testat Nike free kanske skall göra det. MVH Em

    Emma 2010-08-29 13:54:29
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!