Klackskor

Jag fick tipset för ett tag sedan att klack på skon är bra för rehabiliteringen av min hälsena. Så jag har gått och köpt mig två par kilklackar. En lite högre, och en lite lägre, även om skillnaden bara är några millimeter.

Igår stoppade jag in centimeterklacken under sulan på mina Reebok Easytone och jag blev genast mycket längre. Hälsenan kändes fantastiskt bra även om jag gick i mjuk sand. Tummen upp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Ellen: ja precis, det är som en lös klack man lägger under sulan (om sulan är löstagbar) eller fäster på sulan med tejp. de är rätt mjuka med underdel i kork.

    Sara 2010-08-28 14:07:42
    Svara
  • Jag förstår inte, har du köpt en lös klack? Som en innersula eller?
    Jag trodde du köpt två par kilklacksskor som du la under dina gympaskor? Hahaha.

    Ellen 2010-08-28 08:35:07 http://gylleneloparskor.se
    Svara
  • Jenny: haha! nja, inte så mycket trängre – men det funkar bäst på skor med hög hälkappa. men det brukar ju framförallt löparskor ha (till skillnad från t.ex. ballerinaskor)

    Sara 2010-08-27 15:50:49
    Svara
  • Men shit, kan man lägga i en klack i en typ gympasko? Hade ju varit nåt för mig som är så kort! 😉 Hade jag kanske bland annat sett lite bättre när jag är på fotboll och konserter, haha. Det har jag aldrig vetat att man kan! Men det måste väl bli trängre i skon också då va?

    Jenny 2010-08-27 15:48:50 http://millbergskan.wordpress.com
    Svara
  • Dessi: det kan nog vara olika. rune larsson plockar ju bort den hårda plasten som sitter i hälpartiet eftersom han har problem med slemsäckar – och det finns det fler som har. det var det trycket som gjorde ont på mig – till och med strumpor som tryckte gjorde ont. men det var inte pga slemsäck utan pga blodkärl som växt fast i hälsenan och stört en nerv som gjorde sig påmind vid tryck. kilklackarna har inte riktigt med det att göra utan gör det skonsammare för hälsenan när man går när senan fortfarande är i läkningsprocessen. hmm, kanske flummigt förklarat?

    Sara 2010-08-27 15:45:10
    Svara
  • Vad bra om det hjälper!

    Min pappa har problem med en hälsena, han har riktigt ont i vanliga skor men på jobbet har han träskor och då känner han ingenting. Kan det vara trycket baktill i vanliga skor som gör ont tro?

    Dessi 2010-08-27 15:30:28 http://utanstrumporochskor.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!