Här är min dagobertlunch. 2 skivor Finn crisp med nötrulle, skivad avokado och skivad mozzarella. Jag läste i Laga Lätt att testpanelen tyckte att Euroshoppers mozzarella var godast och jag håller faktiskt med. Dyrast är inte alltid bäst.
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
Här är min dagobertlunch. 2 skivor Finn crisp med nötrulle, skivad avokado och skivad mozzarella. Jag läste i Laga Lätt att testpanelen tyckte att Euroshoppers mozzarella var godast och jag håller faktiskt med. Dyrast är inte alltid bäst.
Moa: jag håller med din kompis, LCHF är det bästa!
Ofelia: ja ibland blir man förvånad och absolut, smaken är som baken!
Jag begav mig genast till affären för att test! Gjorde en lika dan macka, den såg ju så smarrig ut! Och det var den!
Euroshoppers Mozzarella: mycket bättre än jag förväntade mig. Men tycker den är något gryningare, torrare och smaklösare än de jag brukar köpa. Sakande lite av den där nötiga smaken. Jag gillar Galbani Mozzarella och Zeta. Men smaken är ju som baken 🙂
Hej!
min kompis har samma problem som du occh hon har ätit lchf kost i 3 månader o nu gått ner 20 kg, ville bara tipsa 🙂 mvh moa
Ofelia: jag är också superskeptisk, men det finns tydligen undantagsfall. 🙂 jag börjar med naturdiet på måndag – hittills har jag bara druckit den jag drack igår. däremot har jag börjat att koncentrera mitt matintag till före klockan 17-18 och äter som mest på morgonen, mindre på lunchen och bara något litet på kvällen. det känns som ett vettigt upplägg!! och så fokuserar jag som vanligt på lite kolhydrater och mer fett och protein. Naturdiet har ju inte samma upplägg där men då blir det low calorie istället.
Ser ju riktigt gott ut dessutom! Jag är väldigt skepptisk till Euroshoppers varor, har inga bra erfarenheter alls..men det är ju bra om de har ngt bra också! Äter du shake+ lite till eller äter du dessa istället för shaken, eller också? Funderar också på en rivstart av ngt slag