Two in One

Jag har varit hos min naprapat. Det var ju lika bra att gå dit för att få en extra titt på både hälsena och rygg liksom. Varför spendera pengar på kläder och skor när man kan betala till naprapaten istället? Det är bra att gynna den lokala verksamheten!

Hälsenan såg faktiskt rätt bra ut. Den högra var inte tjockare än den vänstra och den var bara något stelare. Men hälsenor är tydligen ett gissel som kan blossa upp igen så, tja, vi körde lite mer stötvågsbehandling. Den här gången gjorde det inte ont alls och jag hade gärna legat där hela dagen och fått luftstötar på hälsenan samtidigt som jag hade en värmelampa på ländryggen.

För även ländryggen kommer att ordna sig. Jag fick lite massage (som gjorde ondare än stötvågsbehandlingen) och sedan så hade jag tydligen en liten låsning på vänster sida. Jag frågade oroligt om det skulle knaka när jag skulle lägga mig på sidan med benet åt ett håll och armarna i kors. Men nä, det behöver tydligen inte alltid knaka så då blev jag lugn. Och så knakade det i alla fall. Fast bara på ena sidan. Inte på andra. Om några dagar är det förhoppningsvis bättre i ryggen!

Summa summarum så är typ att gå det jag kan, och bör, göra just nu (i alla fall med tanke på ryggen). Gå, gå, gå. Så det får väl bli några dagars promenadblogg då. Funderar på att ta mig an en promenadutmaning nästa vecka som för övrigt återigen ska spenderas i Stockholm.

…men några hopp lite nu och då kan man väl få göra också…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Härlig bild!!!!

    maja 2010-08-26 15:59:48
    Svara
  • Hmm, nu hamnade man visst på bild igen!

    Grabben 2010-08-24 22:56:30 http://www.snabbafotter.se/
    Svara
  • Behöver du promenadsällskap i Sthlm så hojta! 🙂

    Lina 2010-08-24 20:25:31 http://traningsprojekt.bloggplatsen.se
    Svara
  • Ha! Sa ju att det vore vettigt att få kollat övriga kroppen hos en kiropraktor/naprapat. Som sagt, ryggen kan ju tex göra att du snedbelastar så du får problem med hälsenan – vad hjälper det då i längden att behandla bara hälsenan?
    Så.
    Själv ska jag till en naprapat imorgonbitti…

    Allt gott!
    anna

    Anna 2010-08-24 19:49:12
    Svara
  • Haha – vilken härlig bild. Och visst önskar man att man kunde göra ett sånt där fint hopp just när man har som ondast i låsningen i ländryggen… grrr. Men snart så kan du igen.

    Hojta till om du är sugen på att luncha när du är i Stockholm nästa vecka!

    MarathonMia 2010-08-24 17:38:45 http://marathonmia.blogspot.com/
    Svara
  • Skönt att höra att du är på väg tillbaka och att du överlevde knakningarna 🙂

    Fin bild på er två, hållandes händer och allt 🙂

    Annika 2010-08-24 16:25:48 http://www.tremil.blogg.se
    Svara
  • Tack för kommentaren!

    Jag hänger med din blogg även om du ”bara” promenerar! 🙂

    Elin 2010-08-24 15:44:08 http://piggelinen.wordpress.com
    Svara
  • Skönt att höra att det kommer bli bra i alla fall. Jag har varit så jäkla skadedrabbad de senaste tre månaderna så det är inte klokt. Inte skrivit om det i bloggen dock, där går nog min privata gräns litegranna. Ha en bra dag!

    sanna 2010-08-24 15:21:21 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!