Surefire softshell

Min rygg gör ont idag också. Eller, den gör inte ont i sig, men den hämmar mig i det mesta jag gör så när jag försöker göra något så gör det lite ont. Det är som att hela ländryggen har stängt av sig själv och när man inte kan använda ländryggen märker man verkligen hur mycket man använder den i vardagen. Från att plocka upp grejer från golvet (och knyta skorna!) till att vrida och vända på sig och supportera kroppen när man inte står direkt över fötterna.

Som för alla andra skador så borde lite blodgenomströmning vara bra så jag var ute och gick en sväng på lunchen. DHL kom imorse med en knallrosa jacka som jag fått från Columbia Sportswear. Jag diggar namnet på jackan: Surefire! Och så diggar jag såklart färgen: knallrosa! Den känns sydd direkt efter min kropp och är skön och följsam. Om än lite väl varm för dagens väder – även om teknologin Omni Shield gör att fukt i materialet torkar 3-5 gånger snabbare än i annat material. Min Surefire väntar otåligt in hösten tills vidare – den kommer att användas flitigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Fast naprapater är ju mycket bättre i det sammanhanget. De våldar enligt min erfarenhet inte lika mycket som kiropraktiker. Det ska nog gå bra 🙂

    Keron 2010-08-23 21:11:58 http://keron.blogg.se
    Svara
  • Tack för komplimanger, visst är jackan fiiiin! 🙂

    Keron: ja stretcha ska jag göra! tyvärr har jag kiropraktorfobi – jag går mycket hellre till tandläkaren. hatar när det knakas i min kropp, jag tror att de ska göra fel (eller att jag spänner mig så att det blir fel) så att jag blir förlamad. gah!

    Coyntha: tack 🙂 denna har jag dock inte köpt själv utan det var en fin present och smakprov från Columbia sportswear.

    Sara 2010-08-23 15:00:42
    Svara
  • Vilken fin jacka!! Herre gud Sara du köper så fina träningskläder!!

    Krya på dig! Du kanske borde vila några dagar?

    Kram

    Coyntha 2010-08-23 14:48:04 http://coyntha.wordpress.com
    Svara
  • Du får ta och stretcha ut lite mer så får du nog ordning på den där ryggen! Jag brukar iofs fara till naprapat och se så att jag är rak, men oftast beror mitt ländryggsont på att jag stretchat höftböjare och säte för dåligt. Det visar sig direkt att jag slarvat!

    Keron 2010-08-23 14:37:31 http://keron.blogg.se
    Svara
  • Supersnygg – älskar färgglatt och vågat. Särskilt när vi går in i perioden då 90% av befolkningen bär svart, grått och brunt…

    MarathonMia 2010-08-23 13:42:19 http://marathonmia.blogspot.com/
    Svara
  • Åh den var verkligen snygg! Satt ju som en smäck på dig. Men ja, det var lite varmt va? Jag gick i linne för en stund sedan på min pw, gött.

    Kör detta upplägg 10 veckor nu, men kan komma att ändra upplägget lite om det inte funkar och så vidare. Min största utmaning ever! Behöver verkligen efter den här svullarsommaren.

    Jenny 2010-08-23 13:37:42 http://millbergskan.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!