Välkommen!

Ikväll har jag fyllt på med mer inspiration inför hösten så nu välkomnar jag den med öppna armar. Let’s get this thing going! Jag och Nilla träffades och pratade. Och pratade och pratade och pratade. Och nu ska jag sova. Imorgon är en ny dag. Hemresedag.

Halmstad, jag saknar dig! Jag älskar Stockholm, men det är alldeles för mycket wastetime här (som coach KarinTri så klokt sade). I Halmstad är det närmre till allt. Det tar 5 minuter att gå till gymmet. Jag kan börja springa och cykla utifrån dörren. Stan är inte större än att det tar en kvart att gå igenom den. Stockholm är för stort. För många rödljus. För många tunnelbanebyten till gymmet. För ineffektivt för att jag ska kunna dra nytta av det stora utbudet. Frågan är om jag inte måste skaffa mig ett gymkort här i storstan så att jag inte behöver åka så långt om jag ska träna, för det funkar inte. Det ska vara enkelt – det är då det blir av.

Jag och Nilla i NYC

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Petra: 🙂

    Prralin: ja, kan bero på att man känner till vissa ställen bättre än andra…

    Anna: ja, sant. jag gillade att bo i stockholm också – faktiskt. 🙂

    Sara 2010-08-21 22:21:20
    Svara
  • Jo, visst kan det vara enklare i små städer MEN det går att har det bra mitt i Stockholm också beroende på var man bor. Efter några år här har jag & min man köpt lägenhet med nära till bad, härliga löparrundor, nära flera gym, shopping, dagis & mitt jobb inom gångavstånd.

    Sen är småstäder väldigt charmiga. Det finns nackdelar & fördelar med båda..

    Hoppas du har det bra i fina Halmstad! 🙂

    Anna 2010-08-21 22:03:25 http://www.trendotraning.se
    Svara
  • Precis sådär känner jag för Övik vs Malmö också. Och då går ju ändå inte Malmö att jämföra med Stockholm. Men det är så mycket smidigare i en liten stad. Fast det kan ju iofs bero på att jag inte hittar i den stora staden och kanske inte alltid tar närmsta vägen… 😉

    Prralin 2010-08-20 08:22:46 http://prralin.blogspot.com
    Svara
  • Håller helt med! Ibland undrar jag vad jag pysslar med som planerar en flytt till storstaden. Ni har ju verkligen det perfekta läget med nära till ALLT. Inklusive långpasspärlan Prins Bertils stig 🙂

    Petra 2010-08-19 23:40:15 http://blogg.svd.se/maratonbloggen
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!