Taggad!

Jag har precis kommit hem från en date med coach KarinTri. Vi har gått runt halva stan och sedan satte vi oss på Kaffeverket och tog en kaffe. I mitt huvud sammanfattade jag det som att vi inte tränade men jag måste revidera den tanken: planen för veckan är ju att gå. Och gå är precis vad jag har gjort även om det inte var särskilt krävande rent fysiskt. Men det ska det nog inte vara om man rehabiliterar sig.

Att träffa KarinTri gav mig en enorm energi- och inspirationsboost. Jag är så jäkla stolt över den tjejen och minns fortfarande första gången vi sågs: på en spinningklass på SATS Zenit för ett gäng år sedan. Sedan dess har mycket hänt – och mycket har vi upplevt tillsammans. Därför är jag så otroligt stolt och inspirerad över den resa Karin har gjort under åren: från att ha stått på samma startruta som mig – och sedan gått åt ett helt annat håll än jag har gjort, även om vi ofta vandrat sida vid sida. Karin har alltid varit en grym kompis och en stadig stöttepelare. Det är hon fortfarande. Lika stadig även om kroppsstorleken har minskat och hon har blivit grymt mycket snabbare. Jag ser och jag lär och jag inspireras och taggas till tusen! Det är inte kändisarna långt bort som är mina idoler och förebilder – det är hjältarna på hemmaplan.

Jag och Karin på Kaffeverket.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Ni är båda fantastiska!!! Så glad att jag lärt känna er!

    Carina 2010-08-19 12:28:49 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • Båda ni är SÅ fina och inspirerar mig. Jag förstår att ni två har funnit varandra. KRAM!

    Åsa 2010-08-19 08:16:31 http://asaehrnholm.blogg.se
    Svara
  • Håller med, hjältarna finns närmare än de tror. Och Karin är verkligen en inspirerande tjej som satsar så hårt något så galet som Iron Man… 😉

    Marre 2010-08-19 08:04:09 http://marresmarathon.blogspot.se
    Svara
  • Sara. Tack för otroligt snälla ord, de värmer!!

    Du är en otrolig inspiration för mig, sättet att vara och tänka. Vi har verkligen hittat varandra och jag uppskattar dig otroligt mkt som vän.
    Är glad att vi gick på det där spinningpasset för länge sen! Tänk vad mycket roliga galenskaper vi har hittat på genom åren 🙂

    Kul att ses ikväll, och roligt att kunna peppa! Kram

    Karin Tri RW 2010-08-18 22:22:08 http://www.runnersworld.se/blogs/karintri/index.htm
    Svara
  • Vad fint av dig Sara. Fint skrivet. Man ska ta hand om varandra.

    Anna 2010-08-18 22:03:26 http://annastraningsblogg.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!