Nike Lunarglide 2+

Ikväll springer Stockholmarna festen Midnattsloppet och jag är inte med. Planen var att jag skulle ha sprungit för team Nike tillsammans med Jessica och Åsa men min hälsena ville annat. Så nu sitter jag här med sluttampen av min cykelutmaning istället.

I garderoben ligger ett par sprillans nya sambainspirerade Nike Lunarglide 2+ som är uppföljaren till förra Lunargliden. Den nya modellen är mer slimmad än föregångaren och innehåller teknikerna fly wire (trådar av stark syntetfiber som hållet foten på plats) och dynamic support som består av en mjuk kärna i ett hårt skal i mellansulan som hjälper till att dämpa steget.

För att ha något att springa Midnattsloppet i gav mig Nike tillfället att designa mina egna Lunarglide 2+ och då blev resultatet såhär grönrödgult! I hemlighet är jag avis på Jessicas kanonkombo.

Jag har testat skon på foten och den är grymt skön – men inte optimal för mig som är kraftig supinerare på högerfoten. Det känns som om skon har ett rätt distinkt pronationsstöd – som säkert är hur bra som helst för pronationslöpare. Skon känns också rätt uppbyggd under hålfoten och framförallt så är den uppbyggd under hälen så att foten liksom står i en nedförsbacke. Märklig känsla som jag inte upplevt förut och det hade därför varit så himla kul att ge sig ut och testkuta skorna… men min favoritsko fortsätter faktiskt att vara Nike Free! Min mamma har lagt beslag på dessa eftersom jag glömde att ta med dem från Stockholm sist jag var där. Vi får kanske slåss om dem nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Gosh! Sådana skulle jag lätt vilja ha!

    Matilda 2010-08-17 14:47:31 http://matildamodigh.com
    Svara
  • Roligt att ni gillar dem. Jag skrev ”heja sara” som ID. 🙂

    Sara 2010-08-16 15:25:12
    Svara
  • Nice. Lite nyfiken vad du har skrivit för ID på dem.

    Veronica 2010-08-16 15:02:19
    Svara
  • Sååå snygg, hur som helst!

    Mikaela 2010-08-16 12:45:46 http://njutmaten.blogspot.com
    Svara
  • Snygga! Jag satsar på att köpa skor i Sthlm när jag mellanlandar där vecka 34, hoppas de har fått in nå vettiga skor i butikerna som passar mina fötter.

    Annelie 2010-08-14 13:31:07 http://kraftochenergi.wordpress.com
    Svara
  • Ååå tycker dina e superfina ju! Matchar ju den blivande gröna ändringen vi ska göra 🙂

    Så himla synd att du inte springer med oss idag, det hade varit så mysigt. Vi får ta tag i lite bikram tycker jag när du e på plats i storstan igen.

    KRAM
    J

    Jessica 2010-08-14 13:00:50 http://www.jessicaclaren.com
    Svara
  • Jag tycker att dina är schiiitsnygga! Men så är också rött och grönt mina favvofärger 🙂 . Synd att du inte får sporta dem idag…

    soffan 2010-08-14 12:48:11 http://soffans.shapemeup.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!