Oxygen

Av de amerikanska träningstidningar jag läst hittills gillar jag Oxygen bäst. Kanske är den till och mer värd en utlandsprenumeration om det går! Shape är en rätt okej träningstidning också i och för sig. Synd att jag inte åker till USA oftare, då hade jag kunnat köpa lösnummer mer frekvent!

Natten bjöd på insomnia och min sista semesterdag började med en intervju med ett brudpar. Förutom mitt vanliga jobb frilansar jag som skribent åt en bröllopstidning. Nu ska jag hitta frukost ute någonstans – det finns inte en tillstymmelse till frulle i mina skåp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Oxygen har varit min favorit, men just nu går Hers Muscle & Fitness om! Prenumerationerna är ju relativct billiga också! 🙂

    ofelia 2010-08-10 13:36:12
    Svara
  • Jag har sett flera utländska träningsmagasin i större tidningskiosker, det är ju inte omöjligt att Oxygen finns i Sverige?

    Ellen 2010-08-06 15:54:11 http://gylleneloparskor.se
    Svara
  • Jag stod precis vid tidningshyllan i min lokala grocery store igår och funderade på vilken träningstidning som skulle vara bäst. Tyvärr slutade det med att jag köpte Women’s Health, som enbart bestod av bantningstips. Typ. Men tack för tipset om Oxygen, nästa gång blir det nog den. Trevlig helg!

    Emma 2010-08-06 15:02:16 http://allinclusive.blogg.se
    Svara
  • Jag gillar Oxygene. Och Hers Muscle & Fitness är också en ganska bra träningstidning. Shape tycker jag är lite för mycket ”damtidning” så den köper jag sällan. Utöver det har jag ju mina klara favoriter; Yoga Journal, Body+Soul, Natural Health. Det är kul att som tidningsnörd bo i USA med tanke på det enorma utbudet.

    Sporty Spice 2010-08-06 13:32:21 http://www.sportyspiceblog.com
    Svara
  • Kanada är ett land som jag mer än gärna skulle vilja åka till. Fast, säg ett land som jag inte skulle vilja besöka 🙂

    b 2010-08-06 13:30:20 http://montani.blogg.se
    Svara
  • Har du tur kanske de har Oxygen på Press Stop. 🙂

    Lina 2010-08-06 11:04:35 http://traningsprojekt.bloggplatsen.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!