Precor crossramp

Vi landade i Montreal helt enligt plan sent igår eftermiddag efter att ha visat passet femtielva tusen gånger. På det stora hela gick allt smidigt. KLM är fortfarande mitt favoritflygbolag och serverar helt klart godast flygmat! Filmerna i flygstolen framför är rätt så många och gör att tiden flyter på rätt så smärtfritt.

Våra väskor kom fram och taxichauffören körde oss rätt med våra liv i behåll. Dessutom fick jag ett rum med utsikt över en park och Mont Royal.

Gymmet är redan invigt och jag körde nästan livet ur mig på en crossramp från Precor. Den är ju fantastisk den där crossrampen! Jag har bara tränat på sådana på just hotellgym (t.ex Copperhill i Åre) men det går att svetta skiten ur sig på no-time.

På en crossramp kan man justera både motstånd (som på en crosstrainer) men också om man vill köra flackt eller i uppförsbacke. Om man ökar tempot och har lite backe så är det nästan som att springa på riktigt! 30 minuters intervallande blev det på den där crossrampen – och sedan var jag svettigast av alla inne på gymmet. Och vi var faktiskt ett gäng på runt 10 personer som var där och morgontränade!

Nu ska jag se om Grabbens föräldrar är vakna, sedan blir det frukost!

Utsikt från rummet klockan 5 på morgonen. Önskar jag var såhär morgonpigg jämt! Tyvärr var det bara tack vare jetlaggen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!