Jag och polaren

Jag har bjudit in träningsvärken till fest och vi har partaj i min rumpa och djupt inne i låren. Jag tror aldrig jag skrev om just det passet på bloggen.

I söndags körde jag lite crosstrainer, styrketräning och spinning. Jag körde inte så många benövningar, men jag gjorde lite andra grejer än jag brukar:

Den första övningen jag inte brukar köra är utfall i smith där jag har främre benet på en bräda och med det bakre går ner i utfallsposition och sedan liksom för det uppåt och framåt så att jag har det i 90 grader framför mig. Fattar ni vad jag menar? Det är en mycket bra övning som tog där den skulle.

Men den övning som jag tror tog ännu mer var att köra benpressmaskinen med 1 ben i taget. Jag växlade mellan att köra hela knäböj i benpress och att köra knäböj i källaren. 1 ben tar galet mycket och gav mer träningsvärk trots att jag körde halva vikten av vad jag brukar. Kanske fick lite andra muskler jobba denna gång…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åhh vad skönt med träningsvärk i rumpan. Älskar det. Man känner verkligen att träningen gett effekt.

    Superbra att köra enbensövningar. Vet inte varför jag alltid halkar in på att köra samma övningar nästan varje pass. Tack för tipset! 🙂

    Anna 2010-07-27 13:57:58 http://www.trendotraning.se
    Svara
  • jag fattar precis, jag gjorde exakt samma vid kampsportandet i söndags! 🙂

    Schysst med partaj, kanske kan du bota ”bakfyllan” med stretch?

    Jag veta att du efterlyste bra axelträning, jag har i den mån det går försökt förklara en bra övning på bloggen. Svårt utan bilder!

    fine 2010-07-27 13:23:38 http://fine.webblogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!