Militärträning i Halmstad

Jag kände mig som en spionerande pensionär igår som stod på balkongen och spanade efter de nyss upptäckta militärträningsadepterna som körde plyometrics i Norre Katts park. Iklädda gula västar visste jag direkt vilket sällskap de utgjorde. 5 tappra själar stod och hoppade ett tag innan de försvann för nästa utmaning.

Jag har det kul på min balkong. Är det inte triathlontävlingar så är det militärträning, vanliga löpare, konserter i parken eller Halmstadmatcherna från Örjans vall man hör ända hit. En perfekt pensionärsbalkong för en 28-åring!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • åh så fint ni bor. Jag tror bestämt min moster har köpt sig en lägenhet i de där krokarna så hon kan vara närmre barnbarnen i Halmstad och Varberg. Förresten så är min killes man så pass lik din grabb att när vi stötte på honom på Stadion på maratondagen trodde t.o.m Dessi att det var Kenth! 😀

    fine 2010-07-26 15:36:08 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Ha ha, låter härligt 😉
    Jag och min sambo brukar ha en otroligt rolig morgonsyssla när det gäller att spionera. Det inträffar varje vardag mellan sisådär 7-9 på morgonen. ÖVNINGSKÖRARE som övar fickparkering precis utanför vårat köksfönster. Det om något är underbart roligt att kika på 😉 He he!

    sanna 2010-07-26 14:29:01 http://capturethismoment.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!