HIIT

Jag fortsätter med mitt HIITande. Eller intervaller som jag kallat det förut. Same same. Kom till gymmet lite senare än jag tänkt mig eftersom jag fastnade framför datorn och cykelletandet. Och så var jag tvungen att ringa KarinTri och få lite input till mina funderingar. Jag ogillar velighet och min egen velighet ogillar jag desto mer. Jag är ett fan av magkänsla och tror att den styr oss rätt i de flesta av våra beslut.

Jag stegade in i gymmet 18.30 och hade 30 minuter på mig. Bestämde mig för cykelintervaller. 3 minuters uppvärmning och sedan 1 minut intervall följt av 1 minuts vila de resterande 27 minutrarna. Kändes svettigt och effektivt!

När jag kom hem dammade jag av GymGlams tränings-DVD ”17 minuter” och körde coreprogrammet. Magövningarna brände fint och jag sneglade på valkarna i spegeln. De finns där och de är tydliga och leker rövare när jag slarvat med maten. Ge mig ett par smörgåsar och de lägger sig som en snygg volang över byxlinningen. Bearnaisesås å andra sidan bränner fettet på baken. Ändå är det kolhydrater hjärnan får för sig att den vill ha. Den ropar efter bröd och makaroner med ett sug som känns ända ut i fingerspetsarna. Gah!

Hade en finfin matvecka förra veckan och det är dags att hitta tillbaka. Det är inte så svårt när jag väl är på rätt spår, det gäller bara att hacka över växlingsområdet och hitta dit.

Såhär ser jag ut när jag fastnat i soffan och letar cyklar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!