Förströelse

Jag var ute en sväng på stan på lunchen. Köpte mig senaste Fitness och ett nummer av Outside som jag ska spara till nästa tid jag har för mig själv. Nu är jag ju rätt själv de flesta timmar på dygnet – men det är skillnad på att vara själv och ha saker att göra och att vara själv. Bara själv.

Jag försvann in i Halmstads TeamSportiabutik och hittade både Vibramfingrar och Eccolöparskor. Orkade inte förgrymmas över att de på damsidan bara hade Classicvarianten på Vibram Five Fingers (”den ska man inte springa i”, enligt Team Sportiaförsäljaren). Orkade inte förgrymmas över att de på damsidan bara hade basicvarianten på Eccolöparskorna. På herrsidan fanns Speedmodellen på Vibram och på herrsidan fanns alla modellerna på Ecco.

Antingen så vet inte TeamSportia vilket sug det faktiskt finns från damhållet. Eller så finns det inget sug alls. Och det kan ju bero på 2 saker: för att Halmstadsdamerna inte vill ha det. Eller för att Halmstadsdamerna redan gett upp utbudet på hemmaplan och beställer sina prylar någon annanstansifrån.

Jag gick till Stora Torg och köpte jordgubbar istället. 3 askar. Och så köpte jag mig en bägare italiensk glass från Riccardo på vägen hem. Körsbär, hasselnöt och cassata.

Och när jag kom hem hade jag fått veckans första mail till jobbinboxen. Det är lugnt nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Therese: ja jag håller med

    Sofie: kanske är de inte så snabba på att förstå det? synd tycker jag!

    Sara 2010-07-23 12:10:17
    Svara
  • Att de har så tamt utbud på damsidan är förvånande tycker jag… jag har fått för mig att damer är en ganska bra grupp att rikta sig till då vi ju är rätt så spenderingsvilliga, men kanske den butiken fokuserar mer på manliga besökare. Besöker aldrig Team Sportia själv så jag vet inte hur utbudet annars ser ut där.

    Svara
  • Ibland tror jag faktiskt att de är lite dumma just i den butiken. Jag har varit där flera gånger och frågat efter lättviktskor, efter VFF, efter gud vet vad som är lite mer spännande än typ vanligaste Asicsskon och verkligen gett dem chansen att ta hem grejer som jag vill ha. Men det händer uppenbarligen inte så mkt. Så jag hör nog till kategorin som köper på andra ställen. Känns urtrist, för jag vill gynna butikerna i stan, det vore ju tråkigt om de försvann.

    Therese 2010-07-22 18:15:46 http://theresewahlgren.blogspot.com
    Svara
  • Ja skittrist med utbudet. 🙁

    Fine: jo, hon sprang med sina five fingers men just den modellen som fanns på damsidan – classic – tyckte hon inte riktigt man skulle springa i. utan mer typ gå på aerobicspass i, eller ha i segelbåten…

    Sara 2010-07-22 15:49:51
    Svara
  • men hallå! det där låter ju helgalet! Sa han att man inte ska springa i Vibrams öht?
    Tobias gick hem med ett par vibram KSO efter att vi hade lunchat, jag kör på rosa sprint iomed min höga vrist som inte tillåter något annat än obönhörlig frihet. Nu gäller det bara att hitta mjuk mark att springa på. Lätt, när man bor i betongdjungeln….
    Har fått vattenlöpningtips så nu finns det verkligen ingen anledning att bosätta sig på stranden i Frösakull 😀

    fine 2010-07-22 15:30:39 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Jag har också många gånger reagerat på att damsidan gällande löparskor (och mycket annan utrustning) ofta är så mycket mindre än herrsidan. Kollade förväntansfull in en nyflyttad/renoverad löparbutik i Örebro för ett par veckor sedan och sortimentet skor på damsidan var max en tredjedel så stort som på herrsidan… Trist för jag behöver testa skorna innan jag köper dem eftersom mina fötter är ganska känsliga.

    Tack för sommarprat-tipset ska ladda ner det programmet till en kommande morgonpromenad 🙂

    Ulrika 2010-07-22 15:28:51 http://ullisanteckningar.blogspot.com
    Svara
  • Som sig bör. Lugnt alltså. Tycker att det är lite trist med damsideutbudet – grrr – knorrar lite.

    MarathonMia 2010-07-22 13:40:15 http://marathonmia.blogspot.com/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!