Söndag i Halmstad

Det händer inte särskilt mycket i Halmstad om söndagarna men eftersom vi har kompisbesök under några dagar så gjorde vi vad vi kunde för att imponera med underhållning. Alternativt fina vyer, för det finns här vilken dag som helst.

Vi började med Go Cart. 8 minuters åkande går fort… sedan åkte vi till Café Lugnet vid Simstadion som jag varit nyfiken på sedan länge. Hembakt och ekologiskt utlovas och jag vet inte om allt var ekologiskt men (ej hemmagjorda) SIA-glassen var det i alla fall – alla smaker dessutom. Från kryddig kardemumma till banan och kokos och några andra smaker däremellan. Många tummar upp till SIA som i övrigt inte känns som om de är särskilt mycket på banan om man ska bedöma deras närvaro i sociala medier i alla fall.

Café Lugnet har stor potential att bli Halmstads version på Fröknarna Lundgrens (okej, nästan) men de når inte ända fram. Inte så länge de har sådana där bänkar man annars hittar på rastplatser (även om de var fint brunlackerade). Att kön som vi stod i avverkades mycket långsamt ska jag låta vara osagt. Jag behöver inte ha så bråttom jämt…

Efter fikandet (latte och trevlig rabarberpaj strösslad med vit choklad) kikade vi lite på Simstadion där jag morgonsimmat alldeles för lite den senaste veckan (1 av totalt 5 inplanerade pass…). Sedan åkte vi till Tylösand. Och där blev vi kvar ett tag bland sanddynor och Sofis Modes sommarturné och after beach.

Gymmet hemmavid öppnade klockan 15 och när jag kom dit strax efter 17 såg jag ett gäng människor på Storgatan utanför. Brandlarmet hade gått. Men det tystnade snart och jag kunde köra en (mycket tråkig) timma på motionscykeln med Mikael Bindefeld i öronen. Han bjöd dessvärre inte på så mycket intressant förutom passionen för pelargoner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Cissi: tack! min kommer från indiska och är nog 2-3 år gammal… skärpet köpte jag från hm nu i somras, passar till mycket!

    Sara 2010-07-22 16:07:51
    Svara
  • Härlig söndag och härlig klänning! Letar efter något liknande – varifrån kommer din?

    Cissi 2010-07-22 16:06:24
    Svara
  • Hej sara
    De ekologiska glassarna finns i butik. Sedan beror det ju på vad de köper in. Finns bl.a. Choklad, vanilj, blåbär och några sorbet. Testa!!! Eller kör till butiken i slöinge där finns både första och andrasortering.

    Emma 2010-07-19 10:31:54
    Svara
  • Det ser härligt ut!

    emma 2010-07-19 09:06:46 http://emmatokfrans.blogg.se
    Svara
  • Vilken härlig dag! Grymt snygg klänning hade du också 🙂

    Martina 2010-07-19 07:51:32 http://www.martinasjokvist.blogspot.com
    Svara
  • Och fotografen på ett par bilder var: Grabben! 🙂

    Grabben 2010-07-19 00:50:59 http://www.snabbafotter.se/
    Svara
  • Emma: åh, ditt jobb kan jag tänka mig! Gott med glass! Finns de ekologiska sorterna att köpa i butik? Eller finns de på många glasskiosker? Ska testa jordgubbe, låter lite vanligt så jag brukar inte välja det men har kanske gått miste om något!! 🙂

    Sara 2010-07-18 22:59:48
    Svara
  • Hej sara
    Tack för en intressant blogg!!!! Jag jobbar på sia glass. Prova smaken jordgubbe smakar svenska jordgubbar med grädde. Fråga mig om du undrar något:)
    MVH Em

    Emma 2010-07-18 22:52:35
    Svara
  • Fine: 😀

    Pilla: vid en snabb sökning hittar jag ett gäng sia-klubbar med få medlemmar och som inte drivs av sia själva… jag gillar de nya sia-smakerna men tråkigt att jag inte vet om dem. jag skulle kunna gå och längta efter sia-smakerna om jag bara visste att de fanns…. 🙂

    Sara 2010-07-18 22:17:56
    Svara
  • Sara, SIA har FB fanpage som användes rätt mycket för ett tag sedan. Är ett stort fan av deras glassar för de är en del av mig eftersom min släkt härstammar från Slöinge/Getinge.. haha… Fast de borde styra upp mer!

    Jag vet, veckans action från oss bloggare: maila deras marknadsavdelning och erbjuda våra glassiga tjänster! Alla behöver glass även tränande människor!

    pilla 2010-07-18 22:14:41 http://www.pernillabredolt.blogspot.com
    Svara
  • jag hade kunnat trade:a gulliga gubbar och gulliga cafén mot halmstad vilken dag som helst! På den stadion lärde jag mig göra bakåtvolter från kanten och jag har minnen av att min stackars älskade mormor fick sitta och se ”uppvisningar” när jag gjorde 20 i rad. Och vattenrutschkanan.. wow!

    Det var också här jag var på min alldeles första konsert, år 2000. Markoolio. ojojoj….

    3 veckor kvar till frösakull! *räknar ner sekunderna* 😀

    Fine 2010-07-18 21:44:40 http://fine.webblogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!