Träningskonvent

Sommaren är underbar men hösten är spännande. Den sjuder av konvent. Det finns några jag är mycket nyfiken på och några jag är mindre nyfiken på.

Planet Fitness: 11 september. Ett konvent som särskiljer sig i och med att man bjudit in instruktörer från utlandet och kör nya klasser från Crunch Fitness. Detta vill jag gå på!

BollnäsEss: 1-2 oktober. Såklart jag vill gå på konvent i min födelsestad! Hur mycket jag vill gå på det beror på vilka klasser som erbjuds och den informationen släpps 16 augusti.

Träningsresa till Djerba: 4-11 oktober. Resan är redan bokad så allt jag behöver göra är att åka…

The Convention: 6 november. Vem kan ha missat detta konvent? Jag skrev en syrlig kommentar på Facebook att om alla träningsbloggar ska skriva samma sak så behöver jag bara läsa en träningsblogg. Jag syftade på The Convention. Men konventet kan ju vara bra för det, det bjuder till exempel på en del kända blogginstruktörer vars klasser jag uppskattar. Osäker på om jag ska gå. Men det kommer nog sluta med att jag faktiskt gör det.

Best of the Best: 13 eller 14 november. Lockar inte alls på grund av klassutbudet (otroligt mycket dans). Men kanske ska jag gå på mässan i år.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Runemo är ju nästan Bollnäs faktiskt. Även om jag inte är lika säker på att Runemoborna själva tycker det..*ler*

    Vore skoj om du dök upp här på konventet iaf!

    Svara
  • Nilla: ja då får jag tänka på saken!

    Anki: yes jag föddes i Bollnäs och har halva släkten i trakterna, jag har varit där mycket i min uppväxt men aldrig riktigt bott där – förutom det året då jag gick i 5:an, då gick jag i Runemoskolan (vilket ju inte är Bollnäs men tillräckligt nära iaf)

    Sara 2010-07-16 09:24:36
    Svara
  • Nämen, är du från Bollnäs alltså? Det har jag totalt missat fast jag bort här och har följt din blogg ett bra tag..:) Hur länge bodde du här?

    Jag skall helt klart gå i alla fall. Svårt att låta bli när jag bor här..:)

    Svara
  • Jag och Lotta bestämde oss igår, över en öl och mat, att vi kommer ner till Gtb i november, så nog måste du gå alltid! *s*

    NillaJag coh Lott 2010-07-15 18:50:56 http://www.nillastraningsblogg.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!