Ryggträning

Jag fortsätter min färgknalliga stil och stack till gymmet klädd som en karamell. Det är ju sommar för sjutton!

Bävade lite inför intervallerna på roddmaskinen eftersom jag befarade att jag skulle dö av tristess men jag lurade huvudet med smarta intervaller. 5 á 1 minut och 5 á 30 sekunder. Helt suveränt bra att byta och inte köra 10 enminutrare. Visst, det hade blivit längre intervalltid men jag hade nog kunnat ro iland 5 á 30 sekunder + 5 á 1 minut + 5 á 30 sekunder utan att det känts som döden. När jag gick av rodden (med träsmak i rumpan) hade jag suttit där i nästan 20 minuter. Tiden går fort när man har roligt!

Jag fortsatte med 5 olika ryggövningar (3 set på varje, reps mellan 8 – 12): latsdrag, tung rodd med stång, enarmshantelrodd, liggande rodd på mage och bellybacks. De 3 första kördes med vikter, de 2 sista utan. Lustigt nog känns liggande rodd på mage lika mycket som enarmshantelrodden, trots att jag i den första övningen bara lyfter luft och i den andra lyfter 20 kilo för glatta livet. Konstigt.

Jacka: Nike. Rosa skor: Nike. Byxor: Casall. Pistagefärgade skor: Nike

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • ja! karamellSara! Jag var en karamellFine igår, och fick t.o.m komplimanger för min självlysande tröja (den lös lika starkt som ledarnas gula markeringsvästar, haha)

    Fine 2010-07-15 07:27:37 http://fine.webblogg.se
    Svara
  • Det är kul med färg! (Fast också snyggt med svart)

    Julia: Välkommen till Halmstad! SATS ligger ganska nära Högskolan vilket har sina fördelar. Det bästa med SATS Halmstad är gruppträningen, det finns många bra instruktörer. I övrigt är gymmet lite för trasigt och för trångt för min smak. Jag tränar på Form Friskvård på Storgatan, det är stort och rent och fräscht men inte lika bra spinning enligt min mening. Träningskompaniet finns också men där har jag aldrig varit. Och så finns det Nautilus (men som bytt namn till Arctic eller något sådant) vid gamla simhallen. Det finns ytterligare ett gäng gym, till exempel vid Flygstaden (lite långt bort) och säkert ett gym vid nya Arenan men det har jag faktiskt inte koll på. Och så finns här Friskis & Svettis som jag heller aldrig varit på. Så den enda erfarenheten jag har är alltså från SATS och Form…

    Sara 2010-07-14 11:51:11
    Svara
  • Med tanke på styrketräning! Jag har precis beslutat mig för att flytta till Halmstad och plugga, har du något gym att rekomendera kanske? =)

    Julia 2010-07-14 11:03:03
    Svara
  • Alltid lika härligt färgstark, själv är jag svart eller grå eller vit…. nån gång lite rött.

    Carina 2010-07-13 23:33:28 http://carinatranar.blogspot.com
    Svara
  • en smällkaramell!!
    jag börjar bli bättre på färger ! 😉 ibland 😉

    emliscious 2010-07-13 21:59:51 http://emliscious.blogspot.com/
    Svara
  • Man blir så himla glad av alla färger 🙂 Nej, har egentligen inga planer på att byta gym. Min pojkvän har varit här några dagar och vi ville träna tillsammans, vad passar då bättre än att prova någon annanstans 😉 Men det var bra på Träningskompaniet, och kanske köper vi ett 10-kort eller så, så man kan träna tillsammans när han är här. Får se.

    Tack för tipsen på övningarna, hängde inte riktigt med på den sista, får klura lite på den 😀

    Jenny, Halmstad 2010-07-13 21:24:46 http://millbergskan.blogg.se
    Svara
  • Vilken färgexplosion och vilken ENERGI du sprider söta Sara! 😀

    Helena 2010-07-13 19:42:49 http://h-examino.blogspot.com
    Svara
  • Waahh! Vill ha de rosa skorna…drabbades av panik-ha-begär. 🙂

    Åsa 2010-07-13 19:40:36 http://www.kullan.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!